2008. január 29.

Kovátsch Gamma Bertalan
Ha

Ha adót kell emelni.

Ha adót kell emelni, akkor hogy csinálnátok?

Ne merd felemelni a kezed ott a legszélén, te primitív sötét! Látom, hogy mit akarsz kérdezni, a szegény idióta szemeden látom. Hogy miért kell adót emelni.

Megvárom, amíg az elitek röhögése lecsillapodik. Nézzétek már, milyen vörös. Hagyjuk, nem tehet róla, hogy kevésbé szerencsés. Az ilyet támogatni kell, nem kiröhögni. Azzal támogatom, hogy elmagyarázom neki, a szegény kis mongolidiótának.

Adót azért kell emelni, mert növekedés van. Nő a fű, nő a gyerek, majd pont az adó ne nőne?

Na ugye.

Tehát ha adót kell emelni, mit kell tenni? Oktatófilm!

Mielőtt elindul a film, hadd mondjam el, hogy ez az oktatófilm nem valósulhatott volna meg Szidi kisasszony közreműködése nélkül, minthogy az MTV még mindig nem tudta megjavítani a hülyeinternetjét. De mit nekünk faszkodás az MTV-ben, az Igazságot nem lehet a föld alá nyomni. Nekem is csak ritkán sikerül.



Biztos, ami biztos, animáció nélkül is megismétlem a Tanulságot. Addig lehet elvenni a burzsujoktól, amíg nekik is nem fáj. Mert ha már fáj nekik, akkor nem burzsujok, hanem rászorulók és az Úr gondoskodik a rászorulókról. Úgyhogy a gazdagoknak lehet pofát befogni és fizetni, mint a katonatiszt. Ezért élnek, ez a dolguk. Ha nem fizetnek, már nem is hasznosak a társadalom számára.

Ez különösen az olyan tőzsdecápa-gyáriparosra vonatkozik, mint Prosztó.

Mik ezek az ijedt tekintetek?

Jaj, butuskáim, féltitek a kis pénzecskéteket, aranymamuszaim. Hát nem bánt titeket az Úr, az elitek a kedvencei neki. A ti társadalmi hasznosságotok nem arról szól, hogy pénzt lehet kifejni belőletek, nem. Ti tudjátok az Igazságot és terjesztitek is. Az ilyenért jutalom jár.

Fogjátok az EKHÓ-t és majszoljátok, kismalacaim.

2 megjegyzés:

Ferenczy A. Szidónia írta...

Mielőtt még mindenki idevetné magát a lábam elé, hogy kellő tisztelettel adózzon műszaki képességeimnek, elmondom, hogy Bertalan szóról szóra leírt mindent, én pedig jólnevelt droid módjára követtem az utasításokat. Kattint, vár, kattint, figyel.

Apropó, valaki adjon már egy értelmező kéziszótárt, vagy valami burzsuj-o-métert, hogy legyenek végre számok is a tanításban. Értik elitek, ugye? Nehogy már olyan handabandázás legyen ez is, mint a hülyék pártjának a "programja".

Számok kellenek. Kell valami koefficiens is, ami megadja hogy az amerikás burzsujból hogyan lehet képezni a hungaropannon nemzeti burzsujt. Hogy érezze a kulák disznaja, hogy neki adakoznia kell.

De lehetne valami pontrendszer is, az már úgy is annyi helyen bevált. Esetleg jutalompontot kaphatnának azok a magyar burzsujok, akik pl. kizárólag munkahelyteremtés céljából lettek gyártulajdonosok, ezáltal is egy közvetett adakozást valósítva meg.

Szóval le kell írni világosan, szépen számokkal illusztrálva, hogy mennyi az annyi. Nehogy már szegény csontsoványok is elkezdjenek adakozni a fene nagy önérzetükkel.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem fogja odavetni magát senki a cipellői elé. Ahhoz legalább időnként meg kellene pucolnia őket.

Tulajdonképpen milyen színűek is?

Számokat ne akarjon, a Mester is
szarik a számokra.


A helyzet ennál sokkal egyszerűbb. Valaki vagy burzsuj, vagy rászoruló. Ez egy kellően egyszerű üzenet, képmesére kívánkozik.