2008. május 5.

Gizike
Hogyan pasizzunk a neten?


Gizike életmódvezetési tanácsai

A virtuális világban járva-kelve minduntalan szembetalálkozunk mindenre elszánt hölgyek (és urak – de ez a következő óra anyaga lesz) fáradhatatlan, ám kevéssé eredményes pasizási (nőzési) akcióival, nekik kíván segíteni ez a post a gyakran előforduló hibák felsorolásával és a sikeres pasizási technikák bemutatásával.

Csak a lúzerek próbálkoznak a különféle chat- és párkereső oldalakkal, ezek elemzését tehát most kihagyjuk és rögtön rátérünk a már dörzsöltebb, tapasztaltabb pasizókra, a tematikus blogok és fórumok látogatóira.

A megfelelő név kiválasztása
Ez általában nem okoz problémát. Ki ne ismerné a szinte mindenhol felbukkanó Silvana, Melanie, Phaedra, Lara, stb nickeket? Régi motorosok több nevet is használnak, a kiválasztott hely és a megcélzott alany befogását célzóan, ó igen, azok az izgalmas, pajzán incselkedések e nevekkel…
Nos, a név tehát legyen kifejező, sejtelmes és továbbgondolásra alkalmas.


A megfelelő hely kiválasztása
Gyakori hibaforrás
Bár szinte mindenütt lehet sikeresen próbálkozni pasizással, mégis szerencsés, ha legalább lövésünk van a blog vagy a fórum témájáról, ahol pasizni szándékozunk.
Ellenkező esetben már kezdetben teljesen nyilvánvaló lesz mindenki számára valódi célunk, amivel ugyan be lehet gyűjteni pár sündörgést és néhány idétlen bókot, de hosszútávon nem hozza meg a kívánt eredményt.

Érdemes előre tanulmányozni a helyet a résztvevők helyes megítéléséhez. Egészen nagy bukták lehetnek abból, ha rosszul mérünk fel egy meghatározó személyt, különösen, ha az illető az ősellenség: egy másik nő a célhelyen!
Nem tudom eléggé hangsúlyozni a kellő körültekintést ebben az esetben.

Alkalmazott technikák.
A legnehezebb feladat megtalálni és következetesen alkalmazni az adott hely/kiválaszott személy meghódítási technikáját. Hogy sikereket érjünk el, először is szánjunk időt arra, hogy szigorú önkritikával feltérképezzük a lehetőségeinket. Ha baromi unalmasak vagyunk, ne erőltessük a szellemes riposztokat, és mérjük fel azt is, hogy meddig tudjuk eljátszani a tangabugyis szőke bombázó szerepét. A legjobban kiválasztott érettségi fotónk véletlen elhelyezése egy rettenetesen titkolt személyes adatlapon ugyan pillanatnyi felbuzdulást eredményezhet, de kockázatos a vágyott személyes találkozás hatásait illetően.
Mérsékelt sikereket lehet csak elérni a csakrapontok, reikifokozatok, tönkölybúza sűrű emlegetésével. Az ellenkező nem a legtöbb esetben immunis az ezoterikára, azok, akiket egyáltalán érdemes megcélozni, mindenképp. Pár reménytelen balfácánt persze begyűjthetünk ezzel, a felületes szemlélő (melyik pasi nem az?) esetleg népszerűnek könyvelhet el bennünket miattuk, de más eredményt nem hoz.
Bár általában bejön a finomlelkű, érzékeny, kedves és bájos nő figurája, de nagyon sok munkát idényel, csak akkor vágjunk bele, ha kitartóak vagyunk! A legcélravezetőbb az, ha a sajátunkhoz némileg hasonló, de feltuningolt karaktert játszunk el, 100 kilós, agresszív pénzügyesek simán hozzák a molett, belevaló csaj szerepét, és 30 kilós bölcsészeknek sem okoz gondot a titokzatos, érzéki versrajongó megformálása.

Tanácsok:

- adagoljuk a jelenlétet! Törekedjünk arra, hogy várják a hozzászólásainkat! Inkább tegyünk még egy kört a lakásban, és mosogassuk el a nippeket minden hozzászólás előtt!

- adagoljuk a dícséretet! Bár élőszóban szinte mindig bejön, leírva kissé zavarbaejtő a szemérmetlen hízelgés.(kivéve, ha épp a zavarbaejtés a célunk)

- kerüljük a hosszú önelemzéseket, önfényezéseket! Még a mérsékelt intelligenciájú célszemélyek is tamáskodva fogadják ezeket egy idő után.

Megnyilatkozások helyett inkább kérdezzünk. A válaszokból, vagy akár abból, hogy mire nem válaszolnak, szinte minden kiderül. Beszéltessük a célszemélyt, tegyünk fel irányított kérdéseket, és figyeljük a reakciókat!

- soha ne essünk ki a szerepünkből! Ha jósággombócot játszunk, egészen mellbevágó lehet egy hirtelen felindulásból elkövetett rosszindulatú fröcsögés. Csak olyan személyiséget vegyünk fel, amit következetesen végig is tudunk játszani!

- soha ne térjünk vissza nagy bukásaink helyszínére, még akkor sem, ha a célszemély rendszeres látogatója. Bármikor bekövetkezhet egy konfliktus, szóváltás, ami terveinket meghiúsíthatja.

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lesz életmód rovat is az elitnek (vagy az elitről)?

Névtelen írta...

Nagyon jó tanácsok, felizgulva vágyom a férfiaknak szólóakat.
Ne haragudjon, de meg kell jegyzenem, hogy az Ön nevét továbbgondolva egy takarítónőhöz, vagy jobb esetben egy kiscuki titkárnőhöz jutok el, ott aztán beleütközöm a koponyám masszív falába (nekem nincs falában, nehogy félreértsen). Bár nem is társat keres itt, gondolom; és félre ne értsen, én sem!
Ha, teszem azt, "Kitsune" lenne a beceneve, na az már rejtélyes lenne, és felkeltené a hajtóvadászösztönt.
Na, megyek, iszom egy immunerősítő törkölybúzakenyeret. Ön is szereti?

Gizike írta...

Google kisasszony,
Nyugi:)
Ne vegyen már mindent magára!
Jól látja egyébként, a Gizike nickkel nem pasizni szoktam. Ahhoz az Aphrodité38, vagy az Alma nicket használom, az egyikkel az ifjú bölcsészeket, a másikkal pedig a koranegyvenes házasembereket célzom meg.
Hja, más a munka és más a szórakozás, ugyebár.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Színvonaltalan írás, mondja itt mellettem Arethusa39 (valójában 45).

Gizike írta...

A te anyádat, drága arethusa53!

Névtelen írta...

Látom, te jól ismered az ötven felettiek problémáit, drágám. :) Én beismerem a tapasztalatlanságomat ezen a téren, tiéd a pálya ... :) :) Talán ha egy kicsit nőiesebb, kedvesebb lettél volna ... az olyan intelligens, önálló férfiak, mint Bertalan, gyengédségre vágynak!!! Ezt nem tudta megkapni a feleségétől, de tőled sem. Gizella. :) :) :)

Gizike írta...

ÁÁÁÁÁÁÁÁ
:DDDD

Eszméletlen jól néz ki kiskosztümben, KGB.

Névtelen írta...

Google "kisasszony"? Nézze, Gizike, ha csajozni akarok a neten, a Pen(i)s Maximalius nicket használom; nem tudom, honnan vette, hogy nő vagyok.
Azt azonban látom, hogy e cikk és a maiak nem illenek bele az eddigi szellemiségbe - talán kódolt üzenet, és engem talált el, az innocent bystandert?
Valami változik, talán valami készül, bár megértem: ha a Mester nem ad elég erőt, az összetartozás és a közös ügy hamar szertefoszlik. Sajnálnám, de ez offtopik.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az összetartozás szertefoszlik?

Muhahahaha, szerencsétlen bystander.

Mi lenne, ha magát tennénk meg céltáblának?

Névtelen írta...

Ugyan, KGB, ne haragudjon, miért vesz komolyan egyáltalán? Mondom, kár lenne, ha az történne, és nyilván nem is fog. De a mai nap a zavarodottságról szól, ami bennem is nőttön-nő.
Nagyon rossz céltábla lennék, nem lenne kielégítő élvezet egy lövéssel megsemmisíteni :-(

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Zavarodott?
Az baj.
Nézzen ki magának egy célt és törjön felé megállíthatatlanul.
Mi lenne, ha mattrészegre inná magát?