2008. május 7.

Bauer
Ló faszt

A seggedbe Geszti Petikém. Azt, de nagyot. Többtízmilliót összekaszálsz urbán lovaglásra közpénzből? Az én Modern Képmeséim meg lefullasztva és még DVD-n sincs szétszórva a középiskolákban?

Na idefigyelj te lobbizseni, csak nem a csődbe ment egyik céged miatt kell a pénz? Vagy talán kiégtél és évek óta erőlteted a legnagyobb übermagyar arcot plakátkiállításostul most meg paripástul? Ráadásul még összeállsz egy csalással elitélt ex-Hülyék Pártival a Várhegyivel, hogy lenyúljatok egy múltszázadi olasz ötletet majd utána a magyar államot? Na húzzál de kurva gyorsan vissza Brazíliába, vagy ahol hónapokig próbáltad összekapni magad, mert itthon már rád semmi szükség. Ha rajtad múlna, még az általad pár éve bereklámozott de hozzád _egyáltalán_ nem illő Ipodot is átneveztetted volna Geszt-Ipodra. Faszkalap.

Amúgy meg, ha nem vetted volna észre a mai gyerekek pottyantanak a lovaidra, arra ha nagyon kell ott van a Hortobágy meg egyéb lovardák, Alföldtől- Kisalföldig. A mai gyerekeket a Középföld és Valinor, SuperMarioWorld vagy a Vice City hozza lázba nem egy lószarparádé Budapesten. Eleve ki fogja felszedni az ottmaradt lócitromokat meg a homokot? Te és a bulvársztárjaid? Vagy a Rapülők tagjai? Némber utolsók.

Az persze a másik dolog, hogy egy ilyen projektre idiótamód önti a közpénzt mindkét politikai oldal, mert az duzzasztja a magyar szívet és mellkast mint a síkhülye Wass Albert vagy a Mangalica-fesztivál a Budai várban. Miért nem rendezünk akkor már traktor flashmobot a Kossuth téren? (Egyszer már majdnem volt) Vagy egy Agrárolimpiát, szekér-race-t a Forma1 és kapáló-tehénfejő fesztivált a Sziget Fesztivál helyett?! (Ha visszatér a Fospumpa, még lehet)

Hogy mondjak akkor jobbat?

Hány ötlet kell? Többszázat is tudnék hasraütésre, de én nem dolgozom _ingyen_. Itt van akkor amiket már megírtam és sejtettem itt-ott, de csak kivonatosan mert vár a tőzsde:

Robotolimpia: ezt gyerekkorom óta hirdetem. Ha hallgattak volna rám, már a cyborgok és robotok világvárosa lehetne Budapest és nem egy bazi nagy büdös istálló.

Kurva nagy sárkány vagy szörny a Balatonba: többszázmillió kínai turista jönne ide fotózkodni és halas lángost enni. Zimmer Frei helyett meg lehetne kíirni, hogy Shi yü Jin.

Gigant nagy szobor Putyinról a Hősök Terére: oroszok tízmilliói jönnének ünnepelni és sorban állni. Az Úrat meg meghívná Putyin minden héten egy kaviáros vacsorára.

Vagy mondjuk egy miniholywood Etyekre: ömlenének hozzánk kokainozni a buta celebek...Ja, hogy az már van és épp csődbe megy, hát kértek volna fel forgatókönyvet írni. George Lucas már rég itt forgatná az új Star Wars-t.

Szóval ezekről fantáziált az elmúlt szűk egy hétben a Mester in Tirpákland.

20 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Jézusom.
Mi történt a "Képmese DVD-n az érettségizőknek" projekttel?
Megfúrta a Hülyék Pártja?

Neeeee, már ezt is?
Blogomba dőlök.

Névtelen írta...

KGB,
aggódom.

Egy hétig nem láttam netet. De most mit látok?

A Mester utoljára 3 héttel ezelőtt nyilatkoztatott ki olyat, amire 1000 körüli komment lett.

Mi ez? tendencia? véletlen?

Értelmezést, útmutaást, irányadást várok!

H-L-L

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tewton, már én is aggódtam.
Attól rettegtem, kiesett az elitek közül.

A helyzet az, hogy a kommentek száma helyett a minőségük kerül előtérbe.


Itt a kulcs.


A Mesternek sikerült magához vonzania a Fidesz krémjét kommentelőnek, ezért a szám csökkenése (a mondanivaló drasztikus emelkedésével egyidejűleg!)

Névtelen írta...

háhá!

értem!

egyébként kicsit valóban provincializálódtam. Vidéken voltam. Növények és vadon élő állatok közt.

De holnapra visszaszervesülök az elitbe.

H-L-L

Höndör B. Margit írta...

Teljesen igaza van, Bauer, rögtön eszembe is jutottam a postjáról, hát még itt, Tirpákbokrétáson is a gagyiság ül tort KGB és Prosztó képviseletében, a drágakövet pedig, ami én vagyok, csak leszólják idétlen tornanadrágban pózoló őrnagyok, áh.:(
Tényleg csak a legnagyobb lelkierővel lehet újra és újra nekivágni az értékteremtésnek, nesze, Bauer: Tilinkózik a kismalac, Gizi, Gizi, holmaracc? Látja, és ez csak úgy, belülről, ma azt álmodtam, hogy kellene egy homokvárépítő bajnokságot rendezni a kultúr előtt, be is rohantam reggel a községházára, de be sem engedtek, mert az egész kretén társaság KGB kislabdadobó versenyére és Prosztó agyament vivóbajnokságára készül, amit állítólag ganés villákkal tartanak majd, csak a portás volt benn, és még ő is leugatott, hogy nincs keret homokra, hát akkor rohadjon bele a falu a provincializmus búzhödt mocsarába!

Névtelen írta...

Amiből 1000 van, az nem is lehet elit.
Már a Tirpák is túlzsúfolt.

Bauer meg irigy. A magyar betegség.
Az eli szereti a versenyt, de magik azt hitték versenyezni csak a piacon lehet? Egy fenét! A Nagy Anus közelébe jutásért is lehe versenyezni. A verseny örök.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tewton, ovatosan azokkal az allatokkal es a novenyekkel.

Ki tudja, miota rontjak ott a levegot, a Progresszio ugyere fittyet hanyva.

Ha legalabb genetikusan modositottak lennenek, vagy valami.

Ah, beszelhetek ezeknek. Magyar ugar, feketeorszag.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tolgy, nagyon ratapintott. Bizonyos kepessegeket nem dijaznak elegge. Okos-e, aki a tobbi nyalakodot felretolva eljut az Anusig (magyarul segg)? Egyertelmuen okos.

A sok hulyemagyar pedig lenezi ezt es gusztustalan seggnyalasnak hivja.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike, ne aggodjon.
Homokvarepito projektotletet iktattuk.
Ha a kislabdak nem hozzak meg a remelt eredmenyeket, ujra elgondolkodunk rajta.

"VEGRE, NINCS
vizitdij!" feliratu kituzok jol fogynak? Gazszamlat tudja beloluk meg fizetni?

Höndör B. Margit írta...

Jaja, egész jól mennek a kitűzők, párosával adom óket ötszázért, kettő az egyben, tudja. A másikon az a felirat, hogy: "KGB, a vizitdíj atyja. Ha meglátod, vágd szájba!" Elég nagy lett, mert egy kép is van rajta magáról, elég régi, még van haja, na mindegy, szóval, még így is fogy rendesen. Holnap pedig lesz valami röpgyűlés a háza előtt, százasával viszik a vizipisztolyokat, és van pár megrendelésem slagra is.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Sajnalatos, hogy ezt a remek otletet, ezt a vizitdijat senki nem akarja felvallalni. Pedig nehany honapja meg tolongtak erte.

En egyertelmuen nem vagyok felelos. En vettem ki a vizitdijas reszt a Modern Kepmesekbol, hogy mast ne mondjak. Ez is bizonyitja az eleslatasomat.

A Proszto volt. Ezek a szuklatokoru penzemberek, ezekkel van a baj mindig.

Höndör B. Margit írta...

Hát, most már mindegy, sajnos nincs keret új kitűzők készítésére, és szerintem Prosztó azokat már nem is akarná kifizetni. Egyébként tegnap vásárolt egy vízágyút, maga szerint miértÍ?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Vizagyut? Ez a Proszto mindig tullo a celon.
Mondta, hogy sargul a gyepe. Nade vizagyuval locsolni? Tulzas, egyertelmuen. Eleve csak azert lehetseges, mert Proszto koltsegszamlait automatikusan jovahagyjak. Ezt nem panaszkodaskent mondom.

Azt tudja, hogy szuretelni geppisztollyal szokott?

Höndör B. Margit írta...

Jaj, ne panaszkodjon már állandóan, a maga költségszámláit is jóváhagyná mindenki, ha nem azt írná indoklásul pl,. hogy: "Meghitt hétvége Tirolával a Kanári szigetek kies szikomorfái alatt" vagy "Megvesztegetésre"
Maga nem elég kreatív, az a baj.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Miert, megvesztegetes nelkul mukodne barmi is?

Nem mukodne.
Legyen mar vege ennek a kepmutato hazugsagkulturanak! En buszken kiallok es elmondom, hogy vesztegetek, csakis a kozosseg erdekeben. Ezt nem tartom bunnek.

A bunos a Proszto, aki lop is.

Höndör B. Margit írta...

Jaja, és csak ő!
Hülye másik!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Na, ebben meg is allapodhatunk.

Mi legyen a Proszto buntetese?

Ugy kiprobalnam rajta a vizagyut ...

Névtelen írta...

tölgy, alapvetően kádárista vagyok de igazi kaptializmusban szeretnék élni, viszont eddig még csak olvastam róla. utazni nem szeretek. és igaza van, irigy vagyok. irigy vagyok, mert míg más értelmes fővárosokban _csak_ múzeumban van lófelvonulás és lovas rendőr (te jó ég lovas rendőr) és robotok tartanak felvonulásokat, miközben kamerák és szoftverek vigyáznak a rendre, nálunk meg ilyen csikós ostoros kulacsos faszságokat kell kibírnunk, mert két zushlag 2.0 így nyúlja le a pénzt ahelyett hogy ideadnák. na mindegy, de legalább a búzablog papírlapja is megszűnt, ez vigasztal valamelyest.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, egy apró közbevetés.

Metropolitan Police, Mounted Branch.

Névtelen írta...

KGB, ez az angol rendészeti múzeum oldala? na igen, ez a kapitalizmus, látja. ezek rég rájöttek, hogy a lóból csak lókolbász lehet.

http://w.blog.hu/2008/05/07/lo_rider#c2167193