2008. május 9.

Ferenczy A. Szidónia
Kicsi zöld emberke


Azt mondja a madaras párt egyik majdnem pártelnöke, hogy mindenre fel kell készülniük. Mert itt több forgatókönyv van. Itt bezzeg nem sztrájkolnak a forgatókönyvírók, csak a békávésok.

És a forgatókönyvek között is van jó is, meg rossz is. Itt van mindjárt ez a kisebbségi kormány téma. Na ez nem jó. Érdekes persze ez a mondás arról az oldalról, aki tevékenyen részt vett a jelenlegi helyzet kialakításában, de ezt ne feszegessük. Higyjük el, tényleg nem jó a kicsi. A több az jobb.

Van itt egy másik forgatókönyv is, amikor összeborulunk a régi haverokkal. Ebben az esetben segg keletkezne a szánkból, ami nem túl jó dolog, de idehaza a politikai életben ez már mindennapos. Kár lenne pont ezen aggódni. Mindenesetre ha kibékülünk, akkor azért kellenek biztosítékok a másikpárttól.

És van a harmadik forgatókönyv, a rettenetes. Olyan mint a harmadik birodalom: Az Előrehozott Választás.
Mert, igazából, ez... nem is olyan rossz... sőt, jobb is mint a kisebbségi vergődés, de vannak veszélyei.

Ott van például a fos pumpája, meg az egész újhortysta csürhe, megfejelve a szentfazekakkal és a haláladó-fetisisztákkal. Ha ezek itt hatalomra kerülnek, lesz nemulass. Állítom, ezek még az alkotmányt is megmódosítják. Mert még kétharmaduk is lehet - az pedig nem lehet. Mert direkt úgy lett csinálva az alkotmány, hogy ne lehessen senkinek olyan. Mert az mindent a fejére állít. És ez meg is csinálja, ha odajut.

Eltörli a jobbkézszabályt! Szavazati jogot ad még a földigilisztának is! Talán még az újságírókat is betilthatja! Uram isten, mi lesz a Mesterrel?!

Ez nem történhet meg.

Tehát vissza kell adni az embereknek a kezébe a döntést - a megfelelő időpontban - hogy ismét tudjanak választani. Társadalmilag támogatni. Mert a kormányzás társadalmi támogatottság és parlamenti felhatalmazás nélkül nem lehetséges.
Az meg bizony négy évig tart. Ugyanis szerintem a társadalmi támogatottságot nem mindenféle közvéleménykutatásokon kell mérni - arra van a választás. Akit megválasztottak, azt bizony támogatják a következő választásig, punktum!

A politikai támogatottság hiányáért pedig egyértelműen a hülyek pártja a felelős.

Tehát nem lesz jobb, de legalább tudjuk, hogy ki miatt van minden. Végeztem.

6 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Szidi kisasszony, nagyon szordinosan adta elo az Igazsagot!
Nem kell itt ervelni. Akarod, hogy egy elmebeteg vezesse az orszagot?
Ugye, nem.
Ujhorthyzmus, piha.
Elmebetegekkel nem targyalunk!

Névtelen írta...

Szidi Kisasszony mindig fején találja szöget, ellentétben egy bizonyos nőszeméllyel.

Névtelen írta...

azért az már finomodás, hogy a Mester sem írja, 'félidő van', erről már lemondott. Lassan az Úr nyalásról is le tudna jönni, de k nehezen megy, ugye a másik oldalon ott van a mániákus idióta Fopumpa.

Előrehozott választások? Ugyanmár, az ellenzék ellenzéknek sem jó, akkor kormánynak miért lenne? az érv höhöhö

Prosztó M. Beléndek írta...

Savazókádakat akarok az Andrássy 60 alá.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Remek ötlet.
Magán próbáljuk ki, Prosztó.

tölgy írta...

Az a probléma, hogy még nem minden forgatókönyvet a Mesterük ír. HA így lenne, nemcsak a törlesztőrészleteit tudná végre teljesen kifizetni, de még aggódnia sem kellene.
Ő dönthetné el, jön-e Fortinbras, vagy éppen megy-e?