2007. július 31.

Kovátsch Gamma Bertalan
Fosbálványok ledöntése

Figyeljetek, elitek, reklám jön. Szóval adva van egy kedves, jó humorú, jó kiállású, helyes, jóképű, magát kritikusnak, máskor újságírónak valló fiatalember. A bloggertársadalomban is az A-listába tartozik és egyéb szcénákon is aktív. Egyszóval az elitbe tartozik, sőt, annak is az elitebbik részébe.

Naná, hogy rólam van szó.

Tehát mi a faszért nincs nekem műsorom a Magyar Rádióban?

Jó, eddig még semmit se csináltam, ami arra utalna, hogy egy milliós hallgatottságú rádióban bármi értelmeset tudnék létrehozni. Na és? Végtére is Magyarország demokratikus ország. Miért ne érvényesülne az átlagon aluli ember - buta, lusta, hanyag, együttműködésre képtelen, rossz modorú és megbízhatatlan - éppúgy, mint bárki más? Hogy C. Northcote Parkinson örökbecsű karriertankönyvét idézzem.

Jár ez nekem. Unom a blogolást meg azt, hogy itt visszadumálnak. Nem ti, elitek, nem, ti spongyaként szívjátok magatokba a tudást. Vannak, akik visszadumálnak, legyen elég ennyi. Reklámot ezeknek nem csinálok. A rádióban nem tudnának visszadumálni.

Meg különben is, nekem misszióm van. Ott a milliónyi hülyemagyar, aki a Magyar Rádiót hallgatja, hozzájuk is el kell juttatnom az üzenetemet. Kerül, amibe kerül. Ha én nem mondom meg nekik, esetleg nem is tudják meg, milyen hülyék. Lehet, hogy a végén ezek nem fogják hallgatni a Magyar Rádiót, de erre az esetre is van tervem. Akkor majd arról fogok blogolni, hogy ezt a senki által nem hallgatott médiumot meg kell szüntetni.

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Mesternek van-volt rádiója. Pilóta Rádió, Budapest.

http://www.worluk.hu/pilota/

Na persze mind saját otthoni diktafonos felvétel mp3ba tömöritve, de mint mindenben, a Mester megint megelőzte korát, ma ugyanis ez a közismert podcast és a 2.O rádiósok mást nem is gyártanak csak ilyet.

Attacs: Észrevettétek hogy Orbán ceruzával vagy golyóstollal ir egy papirdarabra és még laptopja sincs? És ő akar igy országot vezetni?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Na tessék, itt a Mester rádiós tapasztalata. Egyértelmű, hogy ilyen tehetségnek a Magyar Rádióban a helye.

Bauer, ne jöjjön már azzal a múltba ragadt Orbánnal. Múlt-Orbán, Retro-Orbán, Ásatag-Orbán.

Blogja van az Orbánnak? Nincs. Na ugye.

Névtelen írta...

Neki vlogja (nemeliteknek: videoblog) van, de az a neve hogy "fogadóóra" és semmiről nem szól csak a papirjegyzeteiből idézget és szemez a kérdezőnővel a saját kertjében mint Bálint gazda.

A Mesternek meg kell egy műsor a MRbe (is). Mert a fosbálványokat csak nagyobb közönség előtt lehet látványosan ledönteni.

Névtelen írta...

T. Blair 2004-ig emil nélkül élt, és dolgozott. Mobilt csak most, hogy obsitos lett, tanult meg használni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, fogalmazzon világosabban. Remélem, nem arra gondolt, hogy a Mester a Magyar Rádióban műsort kap és ledönti saját magát, mint bálványt?

Mint tudja, a Mester elsősorban írásban jön át, a személyes megjelenései nem annyira szuggesztívek. Én ezt nem gondolom, de mások mondják. Ha ezt gondoltam volna, nem állítom össze a Hódolat a Mesternek médiagyűjteményt.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Minorka doktor, kötözködik maga. Blair élhetett e-mail nélkül, mert ő modern volt. Nem kellett neki bizonyíték a modernitására. Orbánnak viszont bizonyítania kell, hogy modern és nem tudja. Ez is csak azt erősíti, hogy egy ásatag múltbanyihogó.

Gizike írta...

Mit Orbánoznak itt?
Minorka, csalódtam magában.
Hogyan képes ezt összeegyeztetni a tüllszoknyájával???

Kgb, magában már nem is csalódom

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mér, mit akar? Medgyessyzzünk?

Medgyessymedgyessymedgyessy.

Névtelen írta...

Margitka!
Maga ledér! Juszt se vetem le a tüllszoknyácskámat!