2007. július 26.

Kovátsch Gamma Bertalan
Kitől kell félni

Megihletett bizony a tegnapi post meg látom a sok hülyekommentelőt, aki még mindig nem érti. Félni a törököktől? Muhahaha. Félni mástól kell, birkácskáim.

A pápa az, aki alig várja. hogy rárontson kicsiny, ámde békés világunkra.

Ti itt szórakozgattok ártatlanul, összevissza kattingattok, pornóképeket nézegettek, nem jártok templomba jól és rá se jöttök, ki miatt lubickolhattok a világi örömökben.

Énmiattam, hülyegyerekek.

Mert ha én nem lennék, meg a blogom, hogy leleplezzem az ármányait, az a gonosz vénember már biztos kitalálta volna, hogyan ártson nektek. Bauer nick nem röhögcsélhetne itt a törökökön, hanem fospumpát ragadna és mehetne keresztes hadjáratba ellenük, ami pedig nem lenne kellemes. Engem pedig minimum máglyán égetnének el. Ma is megtennék, reggel, amikor lementem az iszlámzöldségeshez, láttam én a csuhás árnyakat mögöttem ólálkodni, de aztán felemeltem a mindig magamnál hordott Da Vinci Kód kötetemet és szétrebbentek azok az árnyak egy pillanat alatt.

Félnek tőle, mint a tűztől, mert az nem egy kalandregény, hanem az Igazság van benne.

Szóval értékeljétek jobban a blogolásomat és a gumicsontjaimat, mert nagy bölcsesség van azokban. Majd hiányzom majd, ha nem leszek és a pápa sötét árnyéka elborítja a kontinenst.

Ne féljetek. Még itt vagyok nektek eleven világítótoronyként. Még.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

oh köszönöm az emlitést. nemtudom tudtad e, hogy

"Joseph Ratzinger nyíltan kijelentette, hogy a vallási és kulturális különbségek miatt a muzulmán Törökország nem tartozik Európához."

Felháboritó! Mintha Orbán mondta volna! Törökországot ide befele most!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kibújt a szög a zsákból!

A pápa nem akarja, hogy Európának jó legyen Törökország EU-csatlakozásával! Megmondta a Mester is, hogy a pápa csak arra vár, hogy végre árthasson nekünk.

Nem kell félned, Bauer, nem kell kereszteshadjáratba menned a törökök ellen, hanem a pápa fog pofára esni, amikor a törökök belépnek az EU-ba.

Ez egy ideológiai küzdelem Jó és Rossz között, pénz nem számít.

Névtelen írta...

"Ez egy ideológiai küzdelem Jó és Rossz között, pénz nem számít."
Akkor most a mester nem tart igényt a következő csekkre?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Doktor Úr, megőrült? A Mester szolid kompenzációt kap a világítótorony szerepért. Olyan ez, mint régen, a sötét középkorban a kolduló szerzetesek, akik adományért könyörögtek a barbár téveszméjük terjesztésének támogatásáért.

Ők tévedtek, de a módszer ugyanaz. A Mester világít és szerény igényei fedezésére csekkeket fogad el.

Mit kell ezen szőrözni?