2008. április 4.

Bauer
2014: Az ítélet napja

Gyermekkorom egyik favorit filmje a Terminator 2: Judgment Day. Ebben a Terminator visszatér a jövőből mint buta jófiú és harcol a T-1000-es ellen, aki hypergonosz és minden transzformációra képes a végső győzelemért. A filmben cyborgok harcolnak humánokkal, de főleg régi és új prototípusok egymással, majdnem olyan kool mint egy robotolimpia. Tudtam, hogy ha felnövök ilyen még nem lesz itthon, csak máshol de helyette lesz majd blog, amit majd én is írni fogok, és azt emberek fogják olvasni.

Szóval: mi, reformbloggerek most elbuktunk, ezt már hivatalosan is bevallom, de végső misszióm, hogy kimondjam a Fospumpa undorítóbban hazudik mint az Úr és annyira sem képes hogy előálljon az igazsággal: "Nincs pénz, elkúrtuk itt fennt mind. Reformok lesznek csak, semmi mízeskalácsos magyar nípmese mög isteni gondviselés." Isten amúgy is csak egy ócska scifimítosz. Abból is a fapados változat.

A sors iróniája, hogy az Úr úgy intézte, ne lehessen mást véghezvinni csak egyféle modellt. Olyan politikát, amibe 2014-ben a Fospumpa biztos bele fog bukni. Az lesz az ítélet napja.

Daily mission completed. Mehetek vissza végre tőzsdézni.

2 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

2014?
Addig ez a szerencsétlen kurvaország nem bírja ki.
Orbán már az első héten megbukik.

Névtelen írta...

kgb, ez az idióta nem változik, kikotyogja a terveket:

http://www.hirszerzo.hu/cikkr.medgyessy_gyurcsany_meg_fiatal_es_sokat_valtozhat_.62285.html