2008. április 2.

Bauer
Barátok közt

2004 után 2005 jött, és 2006. Aztán
2008 lett, és az Úr még mindig Úr. Én
meg írok.

De röviden mert költözködök és kimaradt pár rész Barátok közt. Szóval mi folyik most? Beszélik, van több forgatókönyv, mellékszereplők kinyírása-feltámasztása, flashback, csillaghullás, válóper minden.

Sokaknak még imprónak hat. Egy biztos, az MSZP magaaláfosott rendesen, mert a Fospumpa újra toppon és mindjárt visszaszerzi a sok szép bársonyszéket, a fűtött kocsikat és akkor lőttek a boldogságnak.

Na de mit hittek? 2002, 2006 után majd 2010 is meglesz? 2014 nem kéne még, faszfejek?

Szóval itt vannak ezek beszarva, zörög a sok paraszt, kérdik, mi lesz velünk, Feri? A sok pontagyú meg otthon 3 millió HülyePárti szavazóról mormog álmában, anélkül hogy tudnák: a népszivatás komolysága annyit ér mint egy tábla csoki egy áramütés után.

Az Úr pedig tehetséges stratéga mint én és a Bibliához nyúlt a megoldásért, kell egy áldozati bárányka. Meg is lett hamar. Nem megérdemelten persze. Igaz, hogy utálták Horváth Ágnest a prolik mint a szart, miszröfizték meg mangalicázták, mert ezeknek a mélyvidékieknek mindig kell valaki akit suggáral fertőzhetnek. Pedig ő a progresszió pártján állt, a reformokért harcolt. Nem rajta múlt.

De ha a néputálat lemondást jelentene, akkor feloszolhat az Országgyűlés is, most azonnal.

De jelenleg félidő van, a populizmus tombolhat, akkor is menni kell előre, ha márcsak pár fizettett nyugger bólogat és tapsol, a reform N-E-M állhat le.

Pedig az leállt. Egyedüli összetartó erő a progresszivdiéta szorítása a gyomrokban, mert anélkül ezek megint elkezdenének osztogatni, mint az az idóta ex-Miniszterelnök. Egy idióta meg tudjuk ezermilliárdot csinál. Deficitben.

Szóval a reformokat egyelőre baszhatjuk. Azok nem egyéjszakás kalandok diszkontáron. Azoknak idő kell, és az idő pénz.

Az Úr államférfiúi beszéde legalább egyre jó volt, néhányan felfogták: az ország progresszió nélkül a harmadik világ része lesz. Valakinek pedig tartani kell a fényes reformpallost vagy blablálni róla. A SZDSZ a sírból még megteheti azt. Így talán esélye lehet a feltámadásra. Kizárólag az Úr baráti támogatásával, a Péter ehhez egy bársonyos puha pöcs.

Nehéz lesz visszahozni a föld alól az SZDSZ-t. De megéri, jobb mint zombiként dúdolászni majd a sok komcsival: megint elkúrtuk, nem csináltunk négy évig semmit. Innentől nekik már lesz alibijük is.

2 megjegyzés:

Gizike írta...

Na ezt figyelje, Bauer, nyöhehe:
"Alázták a kormányülésen az SZDSZ-es minisztereket

Nem volt helyük az SZDSZ-es minisztereknek a kormányülésen. A lemondott és a kirúgott tárcavezetők, valamint Horn Gábor államtitkár névtábláját elfelejtették kitenni a tárgyalóasztalra, ezért az ülésre érkező szabad demokrata csoport egy darabig döbbenten álldogált a teremben. A zavart feloldva végül mégis előkerültek a táblácskák, és elkezdődhetett az ülés, ahol Gyurcsány Ferenc miniszterelnök megerősítette, hogy az SZDSZ-es tárcáknál el kell kezdeni az átadás-átvétel előkészítését, és ezt az sem akadályozhatja, hogy pillanatnyilag nincs átvevő fél."

Azért lassan megérkezünk Európába már végre!

Névtelen írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.