2008. április 24.

Ferenczy A. Szidónia
Az ember, aki túl keveset tudott


Mindjárt szilánkokra basz az ideg, komolyan mondom. Mégis, miféle ország ez?

Ország ez egyáltalán? Itten van a hír, hogy a titokkabátokat a kormány kézileg rávezérli a hülyék pártjára. Kóstolgatják egymást a képviselők, meg a tárca nélküli miniszter, élő egyenes adásban. Ez most a legfontosabb!

Be is hívják egyből a megfelelő embert a faggatósóba. Tisztességgel kérdezik erről is, meg arról is.

De az ember feszt csak azt hajtja, hogy a hülyék pártja rongyá támadja politikailag az összes rendvédelmi szervet. Hát meg kell a szívnek szakadni! Még a Hivatalt se kímélik ezek a hazug uszítók! Gondoltam is magamban, jól be kellene fenyíteni ezeket a hülyemagyarokat, hogy ne ugassanak már bele állandóan a magas kormány dolgaiba.

Hogy az események fonalát össze ne kuszáljam, folytatnám. Ezek a titkos emberek ezek bevédenek mindenkit, aki kéri. Illetve aki kéri, és rajta van a listájukon, meg még futja is rá pénz. Így kutatják ki a nemzet ellenségeit. Harcolnak a gazdasági bűnözés, meg a szervezett bűnözés ellen. 

Na, csak akadékoskodik már megint a riporter, hogy "mi van a politikusokkal?"

Nincs mese, mondhatni GOTO 10, megint jön a politikailag támadó hülyepárt. Ezt a dolgot simán valami CRAY gépen kellene futtatni, mert ott még a végtelen ciklus is 20%-kal gyorsabban végetér. Itt minden ilyen etűd vagy két percig ment egyfolytában - a hülyemagyarok meg biztos csuklottak otthon.

Utána a riporter valami Cuslág fickó után érdeklődik, hogy tudja-e a hivatal, hogy honnan volt annak a nyikhaj gyereknek mámmeg 50 milliója, amit visszafizetett. Hát ebben ők nem nyomoznak. Sőt, ők semmiben sem nyomoznak, csak segítik mások munkáját. Szóval, nem tudják, honnan van neki pénze, és egyébként se az ő dolguk.
No, gondoltam, itt Bokrétáson addig jó, amíg ezek nekünk nem akarnak segíteni.

Kérdezi aztán a riporterbe bújt provokátor, hogy "mi van a molotovkoktélokkal?", meg hogy "mi van a 2006-os szlovák terroristákkal". Itt már vegyes a kép, mert a terroristák (a szlovákok, nem a szaúdi focicsapat) kiléte megvan, de ők maguk nincsenek meg. Részint azért, mert a Hivatal nem fog el senkit, mert az más dolga, hanem csak megelőznek.
Ezek a terrornépek meg csak előkészültek, nem terrorizáltak valójában - nem úgy mint aki fazékban főz babgulyást műtrágyából meg vasporból - és így a megelőzés is megvolt. A műtrágyásat meg le kell sittelni.

A koktélparti kapcsán meg megy a nyomozás, illetőleg részükről a segítés. Egyebet nem tud mondani, mert velük nem egyeztet az ügyészség meg a rendőrség.

Na, mondok magamnak, szép kis ország ez a mienk, ahol még a rendőrök meg a bírósági tintanyalók is tesznek a Hivatalra. Szegények csak segítenek elkerülni - meg is mondta az ember: ők akkor dolgoznak jól, ha nem lesz rendőrségi feljelentés. Ezt egyből beláttam én is, mert ha feltűnően csinánák, akkor nyilvánosszolgálat lenne a nevük.

1 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Tintanyalókra egy a válasz: az internet. Internetre kell kötni a Hivatalt is, akkor majd meggondolják.