2008. április 4.

Kovátsch Gamma Bertalan
Alternatív jövő

Nem akarok részletekbe menni. Alternatív jövőben jártam. Most csak annyit mondok, az UFÓ-kban megéri hinni. Legyen ennyi elég.

2010. Orbán megnyerte a választást. Másnap hiperinfláció. Harmadnap már nincs kenyér. Negyednap kitörnek a zavargások. Ekkor Orbán beveti a Magyar Gárdát. Ötödik napon elkezdik táborokba zárni a lakosság azon 95%-át, aki sohase jár templomba. Hatodik napon az összes blogot betiltják. Hetedik napon Orbán pihen, akkor normalizálódik egy kicsit a helyzet.

2011. Egy év telt el. Az ország rom. Orbán eltéríti az Európai Unió 8000 milliárd forintot szállító vonatát, nem épül se út, se iskola, csak újabb és újabb Orbán-paloták. A kenyér már csak szomorú emlék, a háziasszonyok egy kis marék lisztből próbálnak ehetőt alkotni az örökké éhes, sovány gyerekeknek. A munkanélküliség 100%, mert a gyárakban emberek helyett robotok dolgoznak. Csak Orbán barátai, a rossz, kizsákmányoló vállalkozók járnak jól. Az elitet kiéheztetik. Se képmese, se tanulmány, se tanácsadás. Az elit értelmiség tömegesen hagyja el az országot hogy aztán csalódottan visszaforduljon: tanulmányaira Ausztráliában sincs szükség. Meghasonlásba, depresszióba, csalódásba süllyed a nemzet szürkeállománya. Antiklerikálisok egy kis csoportja szamizdat blogot üzemeltet, hogy kimondja az igazságot: karácsony nincs is csak szaturnália. Az inkvizíció kegyetlen üldözése ellenére pislákol még az ellenállás tüze, kimondják még az Igazságot? Vajon győzhetnek? Az Igazság mindig győz, de olyan nyomasztó a túlerő ...

Hát kábé ezt várhatjátok Orbántól. Huh, mint egy rossz álom! Ezt akarjátok? Költői kérdés, tudom, hogy Orbánt úgy utáljátok, mint a szart. Már a gondolatától is megborsóztok. Sajnos a 3 millió proli ma még Orbánra szavazna. Majd megbánják, de ma még ez a helyzet.

Húzni kell az időt, nincs mese. Talán meggondolják a prolik. Talán új képmesesorozat indul. Talán a prolik is rájönnek, hogy az 1600 milliárdos TB-költségvetésre csak a vizitdíjból lehet előteremteni a pénzt.

A magam részéről ehhez a célhoz ezzel a rajzfilmmel járulok hozzá.

2 megjegyzés:

Ferenczy A. Szidónia írta...

értem. a Mester feltalálta a felsőbb matematikát.

1100 mrd + 30 mrd = 1600 mrd

a vak is látja.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Szidike drága, eszem a szöszi fürtjeit!
Maga olyan vaskalapos tud lenni!
Itt nem arról van szó, hogy 1+1 az kettő.
Hanem hogy valami+valami=valami.
Fíling.
Életérzés.
Sztori.
Hogy lehet másképp is.