2008. április 18.

Kovátsch Gamma Bertalan
Nade Beléndek!

Gondoltam, felhívom Beléndek figyelmét erre a váteszi írásra, erre mit szól nekem ez a Beléndek. Hogyasszongya:

Olvastam, megmosolyogtató.
Egyben szánalmas is, persze.

Nade Beléndek!!!

Amikor pedig meg lett mondva, hogy mi az állam dolga? Hogy tűnjön el és ne akadályozzon. Az a dolga.

Mjúzik!



Beléndek, gyakoroljon önkritikát vagy különben én gyakoroltatok magával önkritikát.
__________________________________
Disclaimer:

Unauthorized or improper use of quotes from Prosztó M. Beléndek may result in administrative disciplinary action and civil and criminal penalties. By reading the above post or watching the above embedded video file you have violated terms and conditions that Prosztó M. Beléndek has set personally on this weblog. LOG OFF IMMEDIATELY if you do not agree to the conditions stated in this warning.

Any or all uses of this weblog and all files reached from this weblog may be logged, monitored, recorded, copied, audited, inspected, and disclosed to authorized site.

And for now, music:

Click.

P.M.B.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

A világcégek húzhatnák maguk után a hazaiakat, mint partnerek és mint versenytársak.

hmm.
ez megragadt bennem.
ez a húzás.

de nem inkább úgy húzzák, mint a madzagra kötött konzervdobozokat?

HLL

Névtelen írta...

Ezen én is jót röhögtem. Épp a napokban olvastam, hogyan húzták a nagy világcégek a hazai cukorgyárakat meg növényolajgyárakat, meg a többi mzőgazdasági feldolgozóüzemet.

Csak éppen nem maguk után húzták, hanem lehúzták. A lefolyón.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nyelv-ész, biztos már értéktelen, semmire se jó cégek voltak. A piac már csak tudja. Majd a piac fejleszt helyette valami mást, ha lesz hozzá kedve.

Ferenczy A. Szidónia írta...

"Az akarnok politika újabb évekre visszavetheti a gazdaság szerves fejlődését, amit már nehezen bírna ki Magyarország a szocik négyévnyi semmittevése és kétévnyi tétovasága után"

Elemző üzemmód bekapcsol. A hülyepárt visszafele vezeti majd a gazdaságot, bele a nagy csökkenésbe. A másikpárt se volt jó, mert semmittett meg tétovázott - de hogy a gazdasággal mi lett alattuk, arról nem szólunk. biztosan nem vetődött vissza, mert az fáj, meg azt amúgy is írtuk volna. Ezek szerint szinten tarthatták, ami a csökkenéshez képest már szinte növekedés.

Gizike írta...

Hö.
KGB ezt már nem először csinálja, simán lenyúlja mások szövegét, örüljön, Prosztó, hogy magával ez eddig nem fordult elő. Mondjuk, sokat nem is lehetett volna a maga szövegeiből meríteni.

Bauer már megpróbálta ezt jogi úton rendezni, de aztán az egész valahogy abbamaradt, azóta tagja a blognak.