2008. április 23.

Bauer
Faszfejek.hu

Hát bazmeg, ezt is megéltük. Akartam egy kurvajót írni az UFOkról, erre rögtön pár faszfej felhúzta az agyamat. Először is az Úr pártja az MSZP (nem véletlen, hogy nem akart anno oda belépni) és a nemlétező SZDSZ, miután közösen elkúrták, mindenféle adókat akarnak most kitalálni és az online terror meg pornó korlátozására a sötét elvtársurak kiizzadták, hogy majd kivetik az adókat az Internetre - ahol dolgozom, ahol tőzsdézek és ahonnan tőtikézek. Egyszerűen fel sem fogom bazmeg. Mert az egy dolog, hogy a Fospumpa még mindig tollal írja a szövegeit és fogalma nincs mi az az MSN, és az is más téma, hogy a komcsik bepoloskázzák most az önkormányzatokat, főleg ahol a Hülyékpártja elnököl, "nehogy má ők lopjanak", de maga az ötlet, hogy az Internetet Magyarországon 2008-ban megadóztassák, az túllép minden agybeteg határon.

Arra bezzeg van pénz, hogy György Péter várólistás lófaszra sem jó digitális archívumot épitgessen csakúgy hobbiból vagy a TV2 szaros bulvársorozatban reklámozza az EU pályázatokat, dehogy a Modern Képmeséknek egy értelmesen használható webjelenlétet biztositsanak arra már "bocs, a projekt lezárult!" a válasz. Pedig abban ott van benne _MINDEN_ megmondva. Buta fasz lábszagú komcsik, húzzatok mostmár ti is a picsába!!

A másik faszkalap, ez a Révész Sándor bácsi. Olyat vakart az Úr kedvenc lapjába, amiből nem elég hogy kiderült, fingja nincs a világról, valahol az átkosban maradva teljestorokból nácizik, keresztényezik , fundamentalistázik egyszövegben, keverve a definiciós és ezoterikus szart, ráadásul még képtelen belerúgni Orbánba is rendesen. Remélem nem veszi sértésnek kedves Sándor, bár az sem érdekel ha igen, Ön olvasni is alig tud, nemhogy írni. Ön egy idióta. Jobban teszi ha szépen hazamegy végleg a kertjébe zöldségeket kapálni-gyomlálni, ahhoz nem kell tudni mi a fasizmus. Hagyja ezt meg a fiataloknak, különben is mi a fasznak van az előfizetésem, ha egy cikkemet sem jelentetik meg.

6 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Az Ur hogy engedheti ezt???
Hogy???
Az igaz, hogy hazi orizetben van es a neveben egy puccsista brigad parancsolgat???

Igaz lehet ez???

Gizike írta...

Bauer!
Lemaradt!
A ruhaadó mellett kell agitálni!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Agitaljon maga, Gizike.
Birom, ahogy agital.
Kulonosen, ha felall egy samlira kozben.

Elkepzelem, ahogy csucsorit, amikor azt mondja, hogy ruhaadoooooo ...

Csucsoritsen! Naaaaa ...

Gizike írta...

Csak képzelegjen.
Ezt a beírását másolatban elküldtem Tirolának, a többit majd ő elintézi magával.
Hehe:)

gloire írta...

Jó az írás, elolvasom a többit is.)

Egyébként ebben a háziőrizetes dologban lehet valami.
A gyakorlatban épp úgy mint
_átvitt_ értelemben. Ez a faszi
szerintem már nagyon nem jókedvvel
csinálja az egészet. Menne már ha
engednék.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Maga egy genya, Gizike.
Tirolia azota is csucsorit.
Remes latvany.