2007. április 13.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Aggodalomra semmi ok!

Köszönöm az izgatott levelek százait, melyben a tirpák elitek kicsiny, de lelkes közössége érdeklődik folyamatosan a hangulatom és hogylétem felől, nagyon megható ez a figyelem, öt levélben Mesternek, 12-ben artista úrnak szólítottak, mikor pedig maga névtelen biztosított arról, hogy mégis szeret, hangosan felzokogtam!

Megnyugtatok mindenkit, nem tűntem el, lesznek postok, folyamatosan rajta tartom a hüvelykujjamat a történések ütőerén, sőt a sajátomon is, mostanában ugyanis mindenféle impulzusok, inzultusok meg ilyesmik érnek, valahogy megemelkedett a vérnyomásom, vagy mi.
Kezdjük azzal, hogy lebuktam a gyerekemmel együtt, mint tbcsaló, szóval ráadásul csoportosan követtük el, csak tudnám, hogy a bánatba' jöttek rá? Lassan két évtizede ingyen zabáljuk az algopyrineket, ezzel ásva alá a nemzet egységét, mindeddig a legteljesebb titokban, egyedül az vigasztal, hogy fél Tirpákbokrétás ugyanígy lebukott, köztük az orvos egyetlen leánygyermeke is, hehe, mindig megörülök, ha ezek a rohadék hálapénzzabáló, kocsmázó ingyenélők megszívják, na, hamar írtam egy feljelentést a gyógyszerészről is, tuti, hogy valami vaj van a füle mögött, például olyanokat is ellátott algopyrinnel, akikről később kiderült, hogy tbcsalók!

Kellene valami útmutatás a Mestertől most, szeretném elkerülni a börtönt, jó, tudom én, hogy vannak fontosabb dolgok is, például a Hírtv meg az ufók, és önzés lenne a részemről ilyen piti ügyekkel terhelni, hát csak innen üzenem, hogy szomjúhozom a tanácsaira, nem tudok így dübörögni, nem tudom, hogy mi a helyes magatartás. Értem én, hogy a reformok szükségesek és átgondoltak, meg hát Orbán Viktor egy kretén állat, és a szocik a letéteményesek, biztos nincs is zűrzavar, csak az én fejemben, megrontott engem is a mohózás, hogy mást ne mondjak, tegnap vettem egy vasalót, csak úgy, felindulásból, és este tök feleslegesen háromszor is vasaltam vele.

Egész héten csak egyszer voltam igazán boldog, mikor végre időt tudtam szakítani a Mester kommentjeinek átböngészésére, és képzeljék, mind a ketten szerda éjjel rúgtunk be, ráadásul vörösbortól, azért ez jelent valamit ám! Több kilométer távolságból is ennyire érezzük egymást!
És amikor ezeket a sorait olvastam:
"jaja, ORTT, hogy a kurva anyjukat robbantsa már rájuk az alkaida. azt nem felejtettem el."
....hát....igen! A stílus! Meg fogom tanulni! Sőt! Javaslatom is van! Hiába köcsögözünk és bazmegezünk, ez kevés, szinte finomkodás, picsába, nem vagyunk mi széplelkek, vagy mi a fasz! El kell mozdulnunk a szemléletesebb utalások felé! Orális-anális szex, testnedvek, mittomén, megannyi lehetőség, lépcsőfok az igazi mélység és őszinteség elefántcsonttornyába vezető, piros rózsaszirmokkal borított úton!

1 megjegyzés:

tirpak-admin írta...

Hot&Tóta A. Lajos írta...

A Mester kezd kifáradni, egyre kevesebbet blogol. Szerintem egy hoszáros támadással most kellene agresszív kampányba és gerillamarketingbe kezdenünk, elitek. Páratlan olvasót magunkhoz láncolhatnánk, mert Lord Geek fárad, Lord Peter figyelme lankad, a nemzetközi helyzet pedig kedvező.

Mi a véleményetek?
2007. április 13. 12:31
Hot&Tóta A. Lajos írta...

"El kell mozdulnunk a szemléletesebb utalások felé!"

Én megtettem ITT, aztán látja, mi lett abból is. :-)
2007. április 13. 12:50
Prosztó M. Beléndek írta...

Analfisting, gangbang, bukkake party, shemale porn, bizarre, fetish, mind jöhet!

Zabálni fogják a népek, az igénytelen médiazabáló vadbarmai, azok!
2007. április 13. 13:16
Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem börtön, Margit.
Akasztófa.
És akkor én leszek a főblogger, muhahahaha!
2007. április 13. 14:45
shemale porn írta...

Van munkafüzetem eladó ... ha valamelyik blogger önképezni akar ...
2007. április 13. 14:56
Höndör B Margit írta...

izé..
Mi az a bukkake parti?
(nagyon szégyelli magát)
2007. április 13. 18:55
Höndör B Margit írta...

"
Én megtettem ITT, aztán látja, mi lett abból is. :-)"
Mi lett?:)
2007. április 13. 18:56
Höndör B Margit írta...

Főblogger, mi?
Soha nem lesz magából főblogger, ne is ácsingózzon!
2007. április 13. 18:57
Hot&Tóta A. Lajos írta...

Mi lett, mi lett... Parázs felháborodás és egyet nem értés. Pedig csak jelezni véltem a számomra nyilvánvaló irányt.

Pár hónapja írtam le a Mester blogján, hogy az index meghalt, és pillanatnyilag a [velvet] az újság, de támadja a Homár, a chat.hu és a privi.hu

Tegyük ehhez hozzá még a kimaradás.hu, a partyarcok.hu és a mellesleg.hu alkotásait is. Ez pedig nem szamizdat, nem rétegújság, hanem a legolvasottabb magyar internetes napilap.
2007. április 13. 19:19
staropramen írta...

Margitka!

Írja be a google-be.

Ehhe-ehhe.
2007. április 13. 19:56