2007. április 5.

tirpak-admin
Hot&Tóta A. Lajos: Virágnyelv – A puding próbája az evés

Ízes magyar szólásokat feldolgozó sorozatunk második részében az egészségvédelem, a nyelvápolás és a kulináris élvezetek bemutatásának feladatát vállaljuk magunkra. Több legyet egy csapásra, hogy egy újabb mondással kedveskedjünk tudásra szomjúhozó olvasóinknak. Vagy netalán másra is szomjazik? Ne adja fel. Olvasson tovább!

Ráncosodik a bőre? Túlsúlyos? Esetleg csak szereti az ínyenc édességeket?

Ne aggódjon. A megoldás évmilliók óta testközelben van, csak éppen a legutóbbi időkig eltitkolták Ön előtt. Ilyesmi mai, demokratikus és felvilágosult, tudásalapú világunkban már nem fordulhat elő. Az információs társadalomban nem létezhetnek titkok többé. Az ismeretek immár nem csak egy szűk elit berkeiben terjednek, hanem közkinccsé lesznek. Ideje volt. Vezető internetes újságjaink mutatják az utat, Önnek csak végig kell mennie rajta. Igazán semmiség.

Nos. Ha Ön a pubertáson már átesett férfi, könnyű dolga van. Amennyiben nő, kénytelen lesz beszerezni egy férfit, legalább átmeneti jelleggel. A férfitartás ugyan veszélyeket is rejt, és mellékhatásokkal is párosul, de bizonyos szempontból mégis azt kell mondanunk: megéri.

Mi jut Önnek eszébe a salátadresszingről? Hát a pudingról? Ne is tagadja: ugyanaz, mint nekünk. Bizony nem más, mint az Y kromoszómával bíró egyedek vívőanyaggal dúsított örökítőanyaga. Nem, nem a DNS. Erőltesse meg a fantáziáját! Vagy legalább legyen őszinte. Ön erről nem tudott? Olvasson utána! Vigyázat: kicsit cinkes.

Bár dresszingként és a puding alapanyagaként az igazi, fogyasztása tisztán is ajánlott.

Jó étvágyat!


Kattintson, ha többet akar tudni!

Nincsenek megjegyzések: