2007. április 5.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: AFAIK


Elitek, lejjebb a hangerőt, az igazmondás ma csendben lesz végrehajtva. Közszereplők és egészség, tabutéma. De nem ám ezen az igazmondó blogon. Ti tartsátok a szemetek az ORTT-n, én addig mesélek.

Molnár Lajos gyomorrákos. AFAIK, ami azt jelenti, hogy As Far As I Know. Ezek után próbáljon meg valami elmeroggyant perelni. A gyomorrák csúnya betegség, az ötéves túlélés aránya 30-50%. Szegény Lajos, nincsenek valami jó esélyei. Ha elképzelem, hogy amíg ő a reformmal törte magát, addig a daganat nagy kiterjedésűvé vált és akár a nyelőcső alá és a nyombél felső szakaszára is kiterjedhetett ... hát nem lennék a bőrében a volt egészségügyi miniszternek! Azért a köz megérdemelne egy kicsit pontosabb tájékoztatást, hogy-hogy személyes okból? Tudni akarjuk, gyomorrák-e, mekkora kiterjedésű és áttételeződött-e már. Ha ők hazudnak, majd nem hazudok én és jól megmondom nektek. Azért jöttök a blogra, hogy jól értesültek legyetek.

Gyurcsány Ferencnek mélyvénás trombózisa van. AFAIK. As Far As I Know. Tetszik nekem ez az AFAIK, olyan, mint valami csillagos apróbetű a reklámon. Vedd meg, de ha pórul jártál, miért nem olvastad el az apró betűt. AFAIK. Hehehe. Szóval mélyvénás trombózisa. Na az olyan betegség, hogy a sok futástól keletkezik egy vérrög és ha nem szervül az a vérrög, akkor kampec dolores. Képzeljétek csak el, szegény Feri egyik nap még napirend előtt szólal fel, másik nap pedig személyes okokból fekszik kiterítve a Nemzet Halottjaként. Ez az eszmefuttatás tisztára spekulatív persze, AFAIK. Csak aztán ne legyetek meglepődve, ha jön az ágyútalp. Nem mondhatjátok, hogy nem szóltam előre, a blog jogászával egyeztetve, AFAIK.

Orbán Viktornak paranoid skizofréniája van. AFAIK, ezt gyorsan hozzáteszem, a blogjogász ide ragasztotta a monitorom szélére sárga post-it cetlin, hogy AFAIK. Ő tudja, ha ő kéri, odaírom, odaírom én. Szóval paranoid skizofrénia. Igazán ocsmány betegség, úgy is mondhatjuk, hogy megőrült. Széteső személyiség, kényszerképzetek, bizarr, ellentmondásos, képtelen elemeket tartalmazó gondolkodás, észlelési zavarok. AFAIK, Bécsben kezelik az Orbánt és csak akkor engedik haza, ha kijut a dühöngő állapotból. Hát esküszöm, egy gyomorrák vagy egy mélyvénás trombózis még jobb is ennél, akkor legalább hamar vége a dalnak. Ezzel meg akár évtizedekig ronthatja a levegőt, ha lesz valaki, aki fizeti a bécsi kezelést. Ja, a post-it-et ne feledjük, AFAIK. A blogjogász a fizetésének minden fillérjét megéri, én mondom! Nem is tudom, hová jutnánk nélküle.

A szomszédom, az Ági néni pedig AIDS-es. Hallom a köhögésén. Ide AFAIK se kell, hát hogy merne engem az a magányos öregasszony beperelni?

Engem? A híres újságírót? Aki sohase hazudik?

Nincsenek megjegyzések: