2008. március 13.

tirpak-admin
Bauer: Lófasz

Régi motoros Bauer nick a tirpákblogon, most azonban az a kellemetlenség érte, hogy kommentjéből blogbejegyzés lett. Legyen ez intő példa minden kommentelőnek.

Nem elég hogy a Modern Képmeséket senki nem nézi és nem érti, az MTV-s oldaluk egy rakás FOS, erre még ez a jobb sorsra érdemes hülyékpárti is segget csinál a szájából...Szétkúrták a reformokat, és közben SEMMI ötletük a folytatásra. ki a FASZ fogja majd most kifizetni a háziorvosokat HUH? ki? majd a prolik lottópénzéből veszünk sztetoszkópot?! miért nem visszük rögtön a lottószelvényeket és fizetünk azzal az orvosnál??! Vagy eszünk lóherét aszpirin helyett??!! Ennyi a válaszuk, pókergép meg egy nagy büdös LÓFASZ.

Hát ennyire rég baszták fel az agyam, pedig az Úrral is szoktam kurvaanyázni, de az más, ott igy értjük meg egymást. Ki a FASZOMMAL fogok mostmár konzultálni, ki mutatja majd a reformpallost?

A faszom teli van már az összes büdös lábszagú köcsög mélymaggyarral, eladták magukat pár szaros fémszázasért! EZÉRT KÜZDÖTTEM egy évig egy baszott szobában diszkontáron??? AAHHHH

5 megjegyzés:

Hébér-Lopó Lajos írta...

höhöhö

legalább nem beszél többet felelőtlenül

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Höhöhö, bizony.

Ez a Bauer egy kétes egzisztencia. Sose voltam biztos benne, vajon rajong-e a Mesterért, vagy ocsú keveredett a búza közé.

Majd most kibújik a szög a zsákból.

Hébér-Lopó Lajos írta...

Bauer néha egyenesen olyan, mintha a Mester hangját hallanám.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauerre nagy szerencse szakadt.
Szinte naponta hallhatja a Mestert.
Ritka kincs az ilyen ember, meg kell becsülni.

Meg is becsüljük, kiblogolódott a kommentje.

Höhöhöhö.

Névtelen írta...

Egy újabb dokumentumfilm!

http://www.youtube.com/watch?v=XvEE0Mf_6Tg&feature=user

lajos