2008. március 25.

Gizike
Hírek

Tömegverekedés tört ki tegnap este a tirpákbokrétási Ibolya presszó különtermében, ahol az Érett Búzakalászok Elitkör húsvéti locsolkodóbálját tartotta . A kedélyesen induló mulatság állítólag azután váltott éles vitákkal és hangos bekiabálásokkal tarkított randalírozásba, majd fajult tömegverekedéssé, mikor K.G. Bertalan tornatanár és aktivista TWÁ legújabb írását stencilezett szórólapokon kezdte osztogatni, kerekes székével többször behajtva a békésen táncoló párok közé.
Átadom a szót Körülbelül Gizikének, a balul sikerült rendezvény wannabe bálkirálynőjének:
- Gizike, elmondaná nekünk, hogy pontosan mi történt?
- Kérem, direkt csináltattam ezt a pink estélyit, mer illik a szememhez, és felkért táncolni egy rendes, bajuszos ember engem, és azt mondta, hogy majd rám fog szavazni, és akkor egyszer csak megláttam, hogy pont felénk hajt azzal a kerekesszékkel egy rettenetes alak, kötött sapkában, és hadonászik valami papírokkal. De akkor már hallottam is, hogy elkezdenek kiabálni az asztaloknál. „Szóval aki elutasítja a drogokat és az abortuszt, az antiszemita” „Ezeknek mindenki az”, meg ilyesmi, és akkor felállt az az intelligens mentőorvos, hogy jól látszódjon, és verdesni kezdte az asztalt „Felületes csótány” Buzi cigány” Hülye zsidó” ilyeneket mondott. És sajnos akkor a bajuszos ember is odament, hogy elmondja, hogy szerinte a libsik, meg a balosok hülyék, meg a TWÁ is, ezzel mindenki egyetértett. Egy nagyfülű ember kifejtette, hogy csak az okosoknak szabadna szavazni, mert nem tudta, hogy a TWÁ is ezt szokja mondani, meg elit is ő, mert nem azokat a szar könyveket olvassa, mint a büdös lábú szocik, Akkor az az esztergályos, aki viszont nagyon vastag könyveket szokott otthon olvasni, és nagyon lassan beszél, elmagyarázta, hogy minden másképpen van, csak az a biztos, hogy cigányok meg a zsidók milyenek, sőt, azt is elmondta, hogy milyen könyvekben van ez megírva. Megemlítette még, hogy a kurvák élvezetből csinálják, amivel Lilucska teljesen egyetértett, mert szerinte a liberálisok mind pedofilok, a zsidók pedig bántják a tirpákot. Erre a mentőorvos elmesélte, hogy a cigányok azért gyengeelméjűek, mert rendszeresen a saját gyerekeikkel szoknak. Lilucska kedvesen meghívta őt a következő összejövetelre hamar. És akkor a Margit kihúzta magát, és azt mondta, hogy itt mindenki büdös náci. Sajnos ezt meghallották a másik asztaloknál ülők is, akik addig azon elmélkedtek, hogy miért lett TWÁból ilyen szerencsétlen balfasz, és vajon tényleg ott tart már, hogy elhiszi szánalmas fasisztoid szövegeit, sőt, észre sem veszi, fel sem tűnik neki, miket beszél? Szóval, akkor ezek az emberek felálltak, mondjuk, csak a válláig értek a Margitnak, de sokan voltak. És akkor a Margit visszaütött.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Micsoda est és jelenetek! mit nem adnék egy titkos fotóért amin Margit lezúz pár trollt...

Gizike írta...

http://www.youtube.com/watch?v=E76BEIZepns

Egy vitám a szomszéddal, elkezdett pampogni, hogy a kutyám rápisilt a lábtörlőjére. Maga nem lett volna ideges??

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Kérem, én csak a legnagyobb jóindulattal!
Úgy gondoltam, megértik, hát hiszen az esztergályos is elolvasta ÓÓkes ... azt az angolt, na persze nem angolul, de akkor is, Anglia az már Nyugat.

Nem gondoltam, hogy félreértik és úgy gondolják, hogy verekedni kell. Biztos vagyok benne, hogy a Mester nem mondaná azt, hogy verekedni kell.

Csak ha jó ok van rá.

Mondjuk a Margitról mindenki tudja, hogy egy kötekedő alak, szerintem nem szereti a Mestert sem, ezt csak úgy mondom.

Egy pofon, maximum, az csak jót tesz Margitnak, olyankor leül és hüppög.

Ki gondolta volna, hogy a mentőorvos a bárszékkel próbálja nyakszirten ütni? Az a békés, jóindulatú ember ...

Névtelen írta...

Gizike,
és mi lett a végeredmény?
halottak, maradandó sérülések? volt dolga a Mentőorvosnak?

A nagyfülü ember egyszerűen megértette a Mester gondolatát. Vagy magától rájött. Akkor viszont vagy meg kell venni, vagy meg kell mérgezni. A Mester páratlan, és annak is kell maradnia.

és voltak ott csótányok?
ÁNTSZ!
HLL

Gizike írta...

A mentőorvos személyes jelenlétével emelte a rendezvény színvonalát.
És elszakadt a ruhám, amikor a Margit hátára ugrottam, hogy visszatartsam.

Gizike írta...

KGB
Láttam, mikor behozta a terembe azt a bárszéket.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Gizike,
En nem gondoltam volna, hogy a kerekesszekem hatara pakolt barszeket barki ilyen alantas celra probalna hasznalni.

Ulni szandekoztam rajta es Lilucskat fuzni. Allitolag bukik a kerekesszekre.