2008. március 17.

tirpak-admin
Bauer: Isteni gondviselés




Elöljáróban: Isten nem létezik, jobb ha ezt most tisztázzuk. Ha létezne, akkor kifizetné a háziorvosokat. És tovább élnénk mint szaros 50-60 év. Na de hagyjuk a konyhafilozofiát a butabölcsész Flóri Annákra, térjünk a napi tényekre.

Szánalom. Mindenkiben van, még bennem is, nemcsak Karácsonykor. Nagynéha adakoznunk kell, illetve vissza kell adnunk valamit a csóró proliknak, ha már minden pénzüket beadószedjük.

  1. Hogy befogják a szájukat.
  2. Elhiggyék, életük ér valamit.
  3. Nehogy már a Hülyepártra szavazzanak.

Szolidaritási akció kell tehát. De tudjuk mi a vége ha egy dadogó osztogató fasz lesz a Miniszterelnök, aki pénzember létére sötét pontagyát a szocializmusban hagyta. Ő lett a komcsi dollárpapa, a sok parazita meg rászokott az isteni gondviselésre mint 8 éves cigánygyerek a boltilopásra. Demotivált és demoralizált egyben. (Nemeliteknek: kibaszott lusta, potyázó és lopós lett mindenki) Utólag is, a kurvanyját! Mondja is mindig az Úr, ha ő nem tér időben észhez, még a végén az a mosolygós balfasz eltapsolja az egész országot uzsorakamatra az Oroszoknak valami kurvanagy gáztározó miatt.

Ideje lesz a népnek felébredni mostmár minden hajnalban, nem visszaaludni meg tvzni, főleg nem letőtikézni. Dolgozni, baszod. Majd azután adót fizetni, kurvasokat. Adócsökkentés? A nagy lófaszt.

Súlyos közteherviselés meg néprészvény, az ösztönöz nem az ingyennarancs.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az ilyen cikkek belinkelése:

http://nyelvesz.blog.hu/2008/03/18/eq_0

azonnali kimoderálást eredményez a W blogon.
Próbáljátok ki ti is!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Te jó ég, egy kezdő.

Csak most tiltotta ki magát a Mester? Engem tavaly áprilisban először. Azóta álneveken lappangok ott. Próbálja ki maga is.

Mazsola.

Egyébként bármelyik Modern Képmese videó belinkelése a YouTube-ról szintén azonnali moderálást von maga után. ;-)

Névtelen írta...

Dehogy először. A héten először. Tessék utánaolvasni.

A karácsonyi szösszenetére írt válaszomra olyan tirádát kanyarított, hogy még mindig sírok a röhögéstől...

http://nyelvesz.blog.hu/2007/12/28/karacsony_a_puskacso_vegen