2008. március 25.

Bauer
RIP SZDSZ

Az, hogy az MDF nem létezik, az egy dolog, dehogy az SZDSZ-t is most viszik 6 láb mélyre az már megér egy könnyed kis szórakoztató keddi RIPosztot. Szóval a kezdőképlet hülyéknek: liberalizmus egyenlő kapitalizmus, verseny. Nem liberalizmus, egyenlő bukás, halott madár. A többi csak lila mesebeszéd.

De ki az aki a Kapitalizmust, a Versenyt itt sikerre viheti?

Adott két versenyző. Az egyik egy helikoptervásárló playboy, a János, akit az Úr úgy baszott ki a Gazdasági Miniszteri székből, hogy mai napig senki nem tudja miért. Alkalmatlan fasz volt, én elárulom. Viszont kapott egy utolsó esélyt, hogy a liberális elveket kirakatba helyező rendszerváltó pártocskát az SZDSZ-t újraépitse és csináljon belőle egy Szabad Vállalkozók vagy Magyar Kapitalisták Pártját. 1 év eltelt és a párt nemhogy nagyokat inhalálna a verseny mindigfriss levegőjéből, épp most fulladt bele korrupt hányásába. Jánoskám, ezt elkúrtad. Nem kicsit, nagyon. Neked lőttek. Ámen.

Van a másik gyöngyszem, az egykori Hülyékpártjábol kiugrott Gábor,
aki perpill Zöldminiszter és zöldbe akarja boritani az SZDSZ-t és vele az országot is. De mióta tudjuk, hogy a Greenpeace idióták hitgyülekezete és a verseny örök ellensége, kizárt hogy egy zöldpárti állná a verseny diktálta tempót és klimát, jegyezzük fel: a zöld és zöldhasú _kurvára_ kizárják egymást. Gabikám, neked is hantoltak. RIP.

De ha már kiirtuk ezt a két embert mint buziMisit a Barátok Köztből, ki
fogja akkor a Magyar Kapitalista Pártot megcsinálni?

Én? Bocs de épp költözködöm, tőzsdézem és gépet installálok. Az Úr? Ő már
gázban utazik és épp exitál a komcsi utódpártból.



Várjuk tehát a magyar Sarkozy-t, először nálam jelentkezzen.

5 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mindig is tudtam, hogy Sarkozy egy buzibarát libsibolsi.
Hiába leplezte magát azzal a konzi álcadumával.

Most már a franciák is látják az igazságot, úgyhogy jöhet SZDSZ-t feltámasztani hamar.

Amúgy tudna a Mester zöldcikket is írni, ha megfizetnék.

Mert ugye annak húzzák, aki fizet.

Ferenczy A. Szidónia írta...

leírjam röviden, miről szól a mai megmondás?

Kóka János az élő bizonyítéka annak, hogy az Úr is léphet szarba.

Egyébként ez az Úr mitől olyan kva jó fej, ha mindig csak megvezetik? előbb a Cuslág aztán Drazsé, mostmeg az Üzletember.

Névtelen írta...

Szidónia, drága, szó se nincsen megvezettetésről. Az Úr Nagy Tervében ők is benne voltak vastagon, csak annyira hülyék voltak, hogy megbuktak.

Ugyanaz, mint a Madárpártnál. Olyan lúzerek, hogy a hörrtévés hülyemagyarok zsinórban buktatják őket, mint '38-ban besúgó az elvtársakat. Írtam is nekik, hogy akik ennyire lúzerek, hogy egy választási csalást is elkúrnak, azokat mind ki kell penderíteni az elitek közül!

Ehun van ni:

http://nyelvesz.blog.hu/2008/02/19/tisztelt_valasztmany_tisztelt_elnokseg

Ferenczy A. Szidónia írta...

Nyelvész drága, félre ne értsen. én a kommunikációt elemzem. És csak hallom, hogy azt az arany embert mindenféle gazemberek veszik körül - persze véletlenül pont ő hozza őket oda - és ebből lesz a balhé. Visszafogják, hátráltatják, kihasználják.

már várom azt, amikor bemegy abban a szerethető szemüvegében a televízióba, és a vers mindenkinek helyett elszavalja báránytekintettel és párás szemekkel, hogy

"mások vittek rossz utakra engemet"

Névtelen írta...

Szidike,
mindig ez van. Van a jó uralkodó, és a sok hataloméhes körülötte. Akik félrevezetik azt a drága jó Uralkodót. Például Ferenc Józsefet is csak a tanácsadói, 1848-1867 közt folyton félrevezették. Utána meg már nem tudták. Szerettük is érte! De a Kádárt is félrevezették folyton.

Naszóval ott van az Államférfi, és körülötte eszelősen kapaszkodnak a hatalomba a gonosz tanácsadók. Akik élősködnek. És az Államférfi éjjel-nappal azzal foglalkozik, hogy kirúgdossa ezeket. Mert ha mindet kirúgná, mint azt a Kókát, akkor már nem lenne, aki félrevezesse. És mindenki látná, hogy jó.

És azért van a Mester, hogy elmondja a népeknek, hogy az Államférfi jó.

HLL