2008. január 30.

Ferenczy A. Szidónia
Kirk kapitány beteg

Basszus, ti gondoltátok volna, hogy a fogorvos nem tudja kezelni az aranyeret? Pedig akárhogy nézzük, mindkettő az emésztőcsatornához tartozik.
De nincs is baj, mert tudok egy igazán menő aranyérspecialisát nem messze. Itt van az, a szomszéd galaxisban. Csak egy ugrás, mint a sugár. Hiperűrugrás.





Nem is fogok en a helyi kóklerekkel gurigázni, ugrok be a teleportálóba, aztán aranyér volt, aranyér nincs.

Egyébként az a tuti ebben a specialistában - Dr Ér a neve - hogy a szülei belepancsikoltak a DNS-ébe idejekorán. Ennek eredményeképpen nem teljesen emberszabású a tag: van neki 24 pár keze, négy bazi nagy összetett szeme, és akkora mint egy platósifa. Bizarrnak tűnhet, de Ér - én már csak így hívom - mindig raÉr. Érted. Nem bírja az egész tejútrendszer túlterhelni, pedig haver, onnan aztán ugrálnak oda a páciensek sorban. A múltkor is túlmelegedett a teleportáló.

Van neki valami régi spanja - agysebész az ipse - úgy hívják Dr. Agy, akit valami intergalaktikus csetszobán ismert meg. Na az mesélt arról, hogy náluk ilyen "mentő"-izé hurcolja a beteget, és még nyamvadt fél parsecet se bírnak megtenni egy óra alatt. Becuccolják csórikámat a járgányba, aztán viszik hozzá, be az agyközpontba. Az egész országból. A beteg meg vagy túléli, vagy nem.

Kérdeztem is tőle, hogy akkor mind hülye ott, hogy utazik, ahelyett hogy helyben gyógyíttatná magát? Erre meg azt mondta az ipse, hogy a központi kórházakon kívül csak ilyen alibi kórházak vannak mindenütt, de ott csak lúzerek akarnak gyógyulni. Nem tudják, hogy az ottani orvosok tulajdonképpen nem is orvosok. Inkább olyan képzelt betegek, skizók, vagy mit mondott. Azt képzelik, hogy orvosok, aztán közben mindenkit csak vernek nagykalapáccsal. Hát csoda így, hogy minden beteg megmurgel? Persze ha kalapácsod van, te is mindent szegnek nézel, nem?

Szóval, minden beteg szépen bementőzik a központba gyógyulni. Bár az ipse valami olyat mondott, hogy ő egyszerre csak egy beteget processzál, tehát van némi tolongás, sorbanállás. De hát semmi sincs ingyen. Az ebéd sincs ingyen, érted.

És még valami, tesó, ezt kapd ki. Azok ott lúzerfalván nem oda mennek gyógyulni, ahova akarnak, hanem oda, amit kiosztanak neki. Mondtam is Érnek, hogy ez már valami szerencsejáték téma kezd lenni. Ezek ott tudnak élni. Tutira nem unják magukat halálra.

6 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nagyon helyes, hogy rámutatott a Mester, mekkora gáz, hogy a hülyemagyarok nem szeretnek utazni, amikor minden jó dolog máshol van.


Máshol van a céllövölde és a posta.



Máshol van a kórház.



Csak a szomszédvár van helyben, ami elég baj.


Nagyon otthonülők lettek ezek a hülyemagyarok. Ideje egy kicsit utazniuk. Kivéve a Mesternek, mert ő utál utazni.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A Mester híre túlszáguldott az országhatáron.


Vídeos de tota

Névtelen írta...

Hogy gondolja a Mester, hogy ilyen vészterhes időkben visszavonul pihenni? Ki üti akkor a hülyék pártját? http://w.blog.hu/2008/01/30/a_kep_forog_az_alkoto_pihen

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

A Mester mindent elrendezett.

Nincs mar neki szuksege holmi blogra.

Millionyi hulyemagyar csaladhoz viszi el a teve az Igazsagot.

Mar felteve, ha nezik. Mert a YouTube trend eleg gyaszosan nez ki. Mintha a hulyemagyarok elkapcsolgatnanak az Igazsagrol, mint valami reklamrol.

Na sebaj. Az ismetelgetes majd megteszi a hatasat. Ezen kivul kotelezo jelleggel is vetiteni fogjak mondjuk iskolakban. Menekulhetsz, de el nem bujhatsz.

Muhahahaha, az Igazsag mindig gyozedelmeskedik!

Ferenczy A. Szidónia írta...

Nyomtatás lesz ebből, elitek! Papír. A fák pedig bekaphatják. Kell ide Képmesék napilap, amit fűzőben lehet majd gyűjteni.

Én például ma 3 (három) db új magyarország című kiadványt kaptam, hátán két fajta választható kórházi menüvel. Egyből összefutott a nyál a számban, hogy de jó is a magyar betegnek! Ezért lógnak ezek feszt a kórházban.

Meg kiadhatják képeskönyvnek is, had kezdjék már a csecsemők is megismerni az elitek gondolatait.
Persze nem tudom hogyan fogják majd ábrázolni a fospumpát úgy, hogy a 12 éven aluliak ne sérüljenek lelkileg.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Viziom tamadt.

Osszmedias tamadast akarok. Internet (kepmeserajongok kapcsolati halojaval!), Teve, Radio, oriasplakat, kozteri installacio, mobilcsengohang az utosebb Tanulsagokbol es kepuzi, amit jeles alkalmakkol ingyen kuldenek szet a 14-50 eves, kozelet irant erdeklodo korosztalynak.

Sajnos nem elkerlheto, hogy a Mester ekozben mediasztarra valjon. Ki a Mester kedvence a celebek kozul? Norbi update-re vagy Beres Alexandra pontjaira fogy? Miert szolt be a reggeli musorban Kelemen Annanak?

Szep uj vilag ...