2008. január 8.

Kovátsch Gamma Bertalan
Mese egy kiöregedett kurváról

Ezt a cikket először a főblogon akartam leközölni, de ott nem kellett. Így került a For a better Tirpákbokrétás (az egyetlen, az igazi) blogra.

Látod, kisfiam, ennyi a történet. Azt hitted, még emelkedik a pálya, aztán kiderült, hogy csak a fospumpára lehet rábukni szopóskurva módjára. Hol tartasz, 30 év körül? Azért szar érzés, hogy ennyi volt, hogy vége a Volvónak, a pezsgőfürdőnek, a reflektorfénynek miközben a várható életkor felénél se tartasz. Ha legalább néhány aranyérem a tarsolyban lenne, mint egy nyugdíjas olimpiai bajnoknak. De ez? Ez az életreszóló eredmény?



Így csinálja mindenki, mondhatod. Kurvaország ez, ahol mindenki kurválkodik, legalábbis mindenki hazudik. Magyarázzák is, hogy csak éppen kivillant, hogy csak derékig, hogy csak meggyőződésből. Higgyük el, legyünk nagyvonalúak.

Node nyolcvan részben? Törperészekben? Nyolcvan törperészben?

Hát bizony ez kurválkodás, parasztos egyenességgel megmondva.

Pedig olyan szépen indult. Szűzies magakelletés, kurvaőszinte szendeség, a média kedvence, beleértve a Playboyt. Annyira szerettek téged, kisfiam, hogy a szerény képességeidre senki sem kérdezett rá. Aztán eljött ám az igazság pillanata, amikor kiderült, hogy a váteszjelölt csak egy kurva.

Tudod, kisfiam, nincs baj egy szál se. Csak a felnövekvők ne tekintsenek rád úgy, mint egy példaképre, hanem csak úgy, mint ami vagy. Egy kiöregedő kurvára. Exhibit No. 1: aki kurválkodik, az ide ér a várható élettartam felét betöltve. Utána no pezsgőfürdő, no médiakedvenc, no playboy. Ez is egy pálya, fiúk, lányok, tanuljatok az esetből.

Egy kiöregedett médiakurva esetéből.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem a Mestert zavarja vhol, hogy neki nem volt meg miközben mindenkinek. Mármint Annácska.

Igy inkább mehet a süllyesztőbe.

Azt persze nemtudom honna veszi-k, hogy a kokainnal nem lehetne sokáig élni. Lehet

Most hadd ne hozzak példákat.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, ne mondja már.
A Mester alantas nem ösztöneinek nem lehet köze ahhoz, hogy kinek engedélyezi a Mester médiakarrier befutását és kinek nem.

Szó sincs róla. A Mester csalhatatlan érzékkel megítél. Élőket és holtakat. És jaj annak, aki könnyűnek találtatik.

Bauer, remélem, nem valami személyes példát akart hozni? Én úgy tudtam, maga megmaradt a fűnél.

Ferenczy A. Szidónia írta...

Mondja már Berci, a kurválkodás fekete munka?
Úgy értem, adózik utána a szakember? Mert ha nem, akkor az olyan, akár a gyerekmunka. Embertelen.
Ezt üzente a Mester ma nekem, a mai nyilasműsorban.

Akárki beletenyerel ebbe a feketemunkába, annak mindig rossz lesz. Irtani kell ezt, tűzzel, vassal, meg dugós puskával. megdugós puskával.

Én csak azt nem értem, ha ez a feketemunka ennyire szar, akkor ezt minden állampolgár maga is belátná, és nem csinálná. És akkor nem kellene irtani se. De valamiér' itt kurvaországban az emberek szeretik, ha rossz nekik.

Én meg merem kockáztatni, hogy Annácska is azért vállalta a meghurcoltatás a média mocsarában, hogy miután lezúg, neki is rossz lehessen. Ne tudjon statisztázni nővérként (haj, azok a kórházi pornók), de még egy szendvicsbárra se fussa.

Érti, így mulat a magyar. Feketedolgozva, esetleg lecsúszottkurvaként.

A rettenetes ebben, hogy ezt a Mester átlátja. Megsejti a mintázatot mögötte. Szerintem Ő a LHC nélkül is veszi az 5. dimenziót. Kína kapcsán gondolkodtam rajta, miért maradt ki a magyar pavilonból. Lehet hogy Ő is a csillagok küldötte, a világegyetem univerzális tudásának birtokosa, aki egyfajta "megváltóként" hozza a megvilágosodást nekünk. Mindig, meg-meg állva. Hetente 2-3 alkalommal, ha Isten/Xenu/SumérJézusAlteregó is úgy akarja.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Szidikém, riaszt, hogy ennyire nincs tisztában a reformokkal.
A prostitúciót és a kábítószerkereskedelmet beszámítják a GDP-be. Lehet tehát feketemunka, de attól még nemzetgazdaságilag fontos.

Legyen már vége a megbélyegzésnek.