2008. január 21.

Ferenczy A. Szidónia
Parasztnak zongorát?!

Térjetek már észhez, vazzeg! Mindenkit a maga helyére, érted? Zabálod prolikám a gyógyszert, és még a minőségért is sír a szád? Csődbe megy miattad a kapitalizmus, bakker!

Verseny van, fogod? A jobb nyer!

Selejtes az immunrendszered? Bekattan a generikus termék hordozóitól? Rábasztál. Sokba kerülsz nekünk. Mér' nem születtél jobbnak?


Nekem ne pofázzál, ez nem diszkrimináció! Érd be te is azzal, mint más. Nehogy már a gyógyszergyártók miattad tegyék zsebre az országot.

Itt rend lesz, akkor is, ha beledöglötök mind. Egyébként nincs is rátok szükség, feszt gyógyszertzabáló hülyemagyarok. Mi a francért nem bírtok dánok lenni? Minden megoldódna egy csapásra!

Azzal meg ne gyere nekem, hogy majd az orvos felírja a másikat. Nem ír fel semmit, mert kifenyítjük az országból. Ha meg fel is ír valami olyat, amit nem zsíroztunk le a haverokkal, akkor majd fizeted, lúzerkém. Nehogy már az egészségesek adóját költsük a te specifikus nyavajádra!


Nemsokára majd mind meggyógyultok a C vitamintól. Vagy a kalmopyrintől. Más nem lesz, köcsögök. Gondoljátok, hogy 5 guriga mellett még járnak a gyógyszerkufárok az körzeti orvoshoz? A lófaszt!

Mit süketelsz, hogy új fejlesztések a gyógyszeriparban? Ne má, ne zsibbasz! Jössz nekem itt ezzel a szar orvosi dumával, kamu az egész. Még hogy nem tudja, milyen cuccokat lehet felírni! Majd elolvassa a gyógyszerkódexben a doki. Nem kell félni, oda beteszünk mi mindent! Egyébként is csak azt lehet felírni, amit kidob a gép.

Az orvoslátogató az egy marketingdroid, rosszabb mint a jehovatanúja. Nem ért semmihet, csak elad meg korrupál. Addig ki nem teszi a lábát a rendelőből, amíg rá nem tukmál a dokira valami exkluzív utat. Cserébe a korrupt orvos disznaja meg átjátsza a kezükbe a TB pénztárat.

Lásd be, bakker, érted csináljuk! Hogy élhetőbb legyen a környezeted!
Úgyhogy alakítsd a génállományodat, kreténkém, vagy húzzál innen el a picsába.
Mondjuk Dániába, rontsd az ő mutatóikat.

5 megjegyzés:

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Na tessék, a Verseny egy újabb csodálatos példája.

Amit megint én nyertem meg, muhahaha!

Ferenczy A. Szidónia írta...

Bertalan, jobb lenne beosztani?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Hát azt soha nem lehet tudni, kit mikor nyom hókon az ihlet.

De azért csak próbáljuk meg. Legyen mondjuk a holnap a magáé.

Névtelen írta...

Szerintem ekkora géniusz megnyilatkozásainál érthertő, ha egyszerre jön meg az irhatnék. És lehet egy filmecskéhez több írás is, miért ne?

Ferenczy A. Szidónia írta...

Észrevették, hogy a Mester emigrált a dobozba? Lehet, hogy ez összeesküvéselmélet, de szerintem Ő akar lenni az új modern tévémaci (is). Csak Ő nem fogat mos, hanem igazságot oszt. Jövőképet vetít.
A Királyi tévé - ha jól tudom - nemrég vette le a műsoráról a fogmosós macit.

Most gondolják el, már a gyerekkortól csinálná az elitnevelést! Ebben azért vannak távlatok.

De aggasztó, hogy már nem ír. El fog kanászodni az internet, egyre több az olyan blog ahol a hülyék pártjának szavazói nyomakodnak... Nehogy baj legyen ebből. Kár lenne pont az onlájn társadalomnak legyen rosszabb,