2008. január 17.

Kovátsch Gamma Bertalan
Hulljon a férgese!

Verseny van, mondtam már? Kíméletlen, kegyetlen Verseny van, ki élhet túl és kinek kell megdöglenie. A felütés után most az osztály nézze meg a túlélésről szóló filmecskét.



A gyengék egyszerűen dögöljenek, ez a titka a földhivatali ügyintézés meggyorsításának. Múltkor is bementem oda (új, nagy házat építettem, persze hitelből) és fél óráig matattak a papírok között, mire rányomták a stemplit. Mi ez a szarakodás, amikor a stempli ráütése egy másodperc? Ki kell az összes aktatologató seggfejet rúgni és internetre kötött stemplizőgépet kell helyettük beállítani.

Lesz itt rend.

Ha összeadom az aktatologatókat a nyugdíjasokkal és a kéményseprőkkel, hárommillió feletti számot kapok. Ha ezeket megtanítjuk kesztyűbe dudálni, teljesülhet az Álom. Egy boldog, gazdag, kapitalista Magyarország álma, ahol a Versenyben élen járó, nagy hozzáadott értéket termelő publicista dúskál, a fél órán át motozó földhivatali alkalmazott meg szívik.

Mert nem az a lényeg, hogy nekem jó legyen, elitek. Az a lényeg, hogy jobb legyen, mint másoknak. Ha már nekem nem lehet jobb, legalább nekik legyen rosszabb.

Ilyen kicsi trükkjei vannak a boldogságnak, seggfejek.

4 megjegyzés:

Ferenczy A. Szidónia írta...

Bertalan,
a parkőröket meg a békávésokat se hagyja ki a buliból. (A bátor tintanyúl vesztét is egy parkőr okozta)

Próbáltam lassítva is nézni a mesét, hogy a képkockák közötti rejtett információt is lássam. Ha jól értettem, a hülyemagyarnak az a jó, ha:
- gyorsan kap
- pozitív tartalmú pecsétet
- jókedvű aktakukactól
Illetve a pozitív tartalom a kitartás kérdése. Ha gyorsan megvan a folyamat, az állampolgár gyorsan vissza tudja adni az elutasított iratot. És újra és újra, amíg el nem fogadják. Láthatta:

Hiánypótlás > elutasítva > láttam > elfogadva

Remélem ilyet az internetes gépe is tud majd csinálni.

Egyébként nem fél, ha túl sokáig dudál a nyugdíjasokkal, akkor majd előretör a hülyék pártja? Hárommillió az sok szavazat...

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem, itt nem a sebesseg a lenyeg, hanem hogy kire kell haragudni, ha a foldhivatali eljaras fel evig tart. Az aktakukacokra kell haragudni, akik lelkeltlenul molyolnak, nem az eljarasrendre, amit valaki kitalalt nekik.

Tudja, Szidi, az a jo, ha a hulyemagyar a masik hulyemagyarra haragszik, addig sem az elitet cseszegeti.

A nyugdijasokkal kapcsolatban: nem az a fontos, hogy mennyit dudalok, hanem hogy kinek. A kozelet irant erdeklodo, internethasznalo 14-50 evesek, akik a For a better Tirpakbokretas (az egyetlen, az igazi) olvasokozonseget alkotjak dudalhatok a nyugdijasokrol, azok ugyse latjak. Es ne feledje, a kozelet irant erdeklodo, 14-50 eves internethasznaloknak is kell valakire haragudniuk, kulonben elkezdik az elitet csesztetni.

Szegmentalas, szegmentalas, szegmentalas.

Megosztas, megosztas, megosztas.

Gizike írta...

Végre, végre, ezt most nagyon jól látja, Bertalan, megértette a lényeget.
Általában a hülye birkák a felelősek mindenért, ráadásul a magyarja még nem is szeret dolgozni se, egész nap lop, csal. vö. Skoda szervíz.
Az a csoda, hogy ez a szerencsétlen ország még nem dőlt romba, és tudja, miért? Fogadjunk, hogy nem tudja.
Hát azért, mert az Árpi tartja a kis vállaival! Össze!
Még több Árpira lenne szükség, minden földhivatalba egyre!
Én asszem, Bertalan, most valami nagy gondolat fogalmazódott meg bennem.
Egyáltalán nem csodálkoznék, ha a Mester nemsokára önkezével bízonyítaná be a fosfejű lógósoknak, hogy mennyi ideig tart egy stemplizés, ha azt egy elit csinálja! Milyen jó is lenne…
Mutasd meg nekik, Árpi!

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mesterből elég egy is, ha messze szól a hangja. Na, azért kell tennie minden egyes elitnek. Segít, hogy az Indexen éjjel-nappal a Modern Képmesék bannerje megy, de mindenkinek ki kell venni a részét.

Én ezért töltögetem fel az epizódokat a YouTube-ra. A YouTube kommenteket olvasgatta? Tanulságos.
http://www.youtube.com/profile?user=kgb2781