2008. január 27.

tirpak-admin
Höndör B. Margit: Jubileumi koncert

Elitek és elitté válni vágyók! Nagy nap ez a mai. Alig valamivel több, mint egy éve történtek meg az első botladozó lépések az elitnevelés terén, amikor Höndör B. Margit ezt a blogot megalapította és az első bejegyzést megtette. Címet ugyan nem írt, címkét se tett, a blogunkra oly annyira jellemző tudatmódosító képecske sem volt, YouTube videóról nem is beszélve. Azóta sok víz folyt le a Tirpák patakon, volt, hogy eltűntünk az éterből egy időre, de a jubileumi koncert ideje mégis eljött. A program a következő:

  1. Höndör B. Margit köszöntőjét felolvassa az elitverseny győztese (Margit maga sajnos nem tudott bejutni a blogszékházba, mert a biztonsági őrök valami félreértés miatt nem engedték be).
  2. A Mester Kinyilatkoztatásának megtekintése az Igazságos Felsőoktatási Rendszerről.

Akar valaki pofázni? Senki? Nagggyon remek, ti vagytok idomítás diadala.

Lights! Camera! Action! TIMBER!!!

Ezt is megértük!
Hát kérem.

Ne bőgjön, KGB, Lajos, maga pedig tegye le azt az üveget! Csak a beszédem után jöhet a piálás, és akkor sem a repi pálinkából! Prosztó meg ne tömje be a fejébe az összes almáspitét, mert megint kiütései lesznek! Vegyenek példát Szidónia kisasszonyról, aki olyan szépen, csendben ül a helyén. Ne bökdösse, maga hülye, még felébreszti!

Szóval.

Megköszönöm mindenkinek a blog felvirágoztatásáért/ban végzett áldozatos munkáját, mondjuk KGB kicsit leállhatna, nem akar elutazni valahova, jó messzire? Kár.

Fizetésemelésre ne számítsanak, sajnos begyűrűzés van, meg vettem is egy új kocsit,de nem is ez a fontos, az a lényeg, hogy lendületben vagyunk, megcsináltuk, bennünk van az országépítő életerő, és már régen berúgtuk a
holnap ajtaját, kár, hogy azóta nem lehet megmaradni itt a huzat miatt, mert KGB részegen beleesett a tegnap ablakába még tavasszal.

Ki az az állat, aki horkol? Azonnal vezessék ki!

Köszönöm.

Most, hogy immár egy teljes éve állócsillagként ragyog ez a blog a magyar internetes újságírás bárányfelhőkkel tarkított égszínkék egén, eljött az ideje a számvetésnek, én fogom csinálni, hiába nyújtózkodik Prosztó. Egyébként is lukas az inge, most látom.

Egész jók voltak, vegyék ezt dícséretnek. A legjobb írásokat Höndör B Margit produkálta 100%-os teljesítménnyel, megemlítem még KGB-t a maga 5, és Prosztót a szerény, de képességeit még így is messze meghaladó -2%-os eredményével, Lajos fogyasztotta a legtöbb kannásbort, Szidónia kisasszony kávéi pedig legendásak, szerencsére én teázom. Külön is megdícsérem Bertalant a Mesterről készített nívós plakátgyűjtemény beszerzéséért, és az iroda kidekorálásáért, kár, hogy minden plakátot a saját asztala köré helyezett el, és képtelen volt leszedetni azt az idétlen Britney Spears fotót Prosztó asztala mellől, és akkor itt jegyzem meg, hogy mostantól vége ám a rádió bömböltetésének és a rágógumizásnak az irodában, és meg ne lássam többé, hogy lábosból eszik a pörköltet a számítógépnél! Szidónia kisasszony pedig öltözködjön fel rendesen, 20 kiló túlsúllyal ne viseljen pink sortot, és kombinépántos felsőrészt, mert teljesen összezavarja ezzel a közösség munkáját, egyébként is jobb szeretném, ha Lajossal nem az irodában intéznék a magánügyeiket.

Az eredményeinkről:

Talán nem tudja mindenki, hogy az idén háromszor láttam a MESTERT, egyszer a strandon is! Ha továbbra is ilyen lekesedéssel dolgoznak, ez magukkal is megeshet, majd megadom az utcák nevét, ahol érdemes sétálgatni, na persze csak azoknak, akik megfelelően teljesítenek! Nem, Szidónia kisasszony, a strand nevét nem árulom el, mit képzel? Ne szipogjon!

Hol is tartottam?Igen. Ebben az évben négyszer szólt hozzám a MESTER az ő blogján, és egyszer azt állította, hogy bír! Kétszer kellett nicket váltanom, hogy részt vehessek a főblog kommentálásában, és dicsérő
szavaimmal bíztassam őt. Ennyit akkor az eredményeinkről.

További céljaink: nos, szeretném lecserélni a lakást, és új szgép is kellene, ezért megkérek mindenkit, hogy húzzon bele, szívja föl magát, Lajosnak pedig külön feladatként kiadom, hogy tanítsa meg Szidónia kisasszonyt pogácsát sütni, mert amit ma produkált, az minősíthetetlen.

A részletes elemzést és a névre szóló feladatokat Bertalan fogja önöknek előadni, a maga szokásos, álmosító módján, MINDENKI MARADJON A HELYÉN, AKI TÁVOZIK, AZ NE IS REMÉLJE, HOGY MARAD NEKI A PIÁBÓL!

KGB, magáé a szó.


5 megjegyzés:

Gizike írta...

:DD
Meggondolta magát, és mégsem tartja tanácsosnak, hogy meghívót küldjön?:)
Igazán kár, mert a célokhoz még beírtam volna a következőket:
"KGB-t beneveztük egy dalszövegíró pályázatra,(http://www.rockband.hu/szovegiroi_palyazat.htm)
nem fűzök nagy reményeket ehhez, de végül is… hátha megnyeri, és végre megszabadulunk tőle. Világ csavargója álnéven publikálta a verseit(http://www.rockband.hu/DALSZoVEGIROI/vilagcsavargoja.htm)
az oldalon, az ünnepség után ne feledjék el, hogy erre kell szavazni. Prosztót az idén ismét beírattuk a nyolcadik osztályba, elvárom az egész társaságtól, hogy egy emberként segítse, és drukkoljon neki!"

Esetleg pótolja, ha gondolja:)

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Nem küldök meghívót azok után, hogy amikor vettem a fáradtságot és elzarándokoltam a törzshelyére, a Jobb, Mint Otthon italmérésbe és megkértem, hogy írna már valamit, minősíthetetlen hangon nyilatkozott rólam és a csapossal kidobatott.

Mi tagadás, megsértődtem.

Prosztó M. Beléndek írta...

Most komolyan azt gondojátok, hogy ezeket a szarokat bárki végig tudja nézni?

Ez annnyiban tér el a hatoldalas, összeollózott,sokmilkás haveri tanulmám
nyoktól, hogy egy kis neoliberális népoktatás is van benne, egy olyan országban, ahol lassan a panel rezisjének kifizetése is gondot okoz.

Mennyen mindenki a picsába.
Get a life.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Prosztó.

Mindennek van határa.

Én most el fogok menni Margithoz a Jobb, Mint Otthon italmérésbe, mert érzelmi óceánom viharát szavakkal leírni képtelen vagyok. Erre csak Margit képes, mert neki vannak ... öööö ... alkalmas szavai az ilyesmire. Hogy ezeket a szavakat honnan szedte fel, azt hagyjuk most.

Tehát csak annyit kérdezek: blogger maga vagy nem blogger? Mert ha blogger, miért nem blogol?

Egyetlen szigorú kérésem van: írásának illusztrálására használja fel bármely képmesét. Ezeket a jobb oldali panelről mint YouTube videót kényelmesen elérheti.

Ez például még nem volt műsoron a hülyeinternet által okozott fennakadások miatt.

http://www.youtube.com/watch?v=gOA6DQGFGDw

Prosztó M. Beléndek írta...

Én egy kis virág vagyok.