2008. január 2.

Kovátsch Gamma Bertalan
Modern képmesék - páneurópai piknik

Nem mehetnek a dolgok úgy ebben a hülyeországban, mint eddig. Egy Mesterre várunk, vár az egész ország, aki végre megmutatja az igaz utat. Mi itt az elitben tudjuk, ki az a Mester, de a prolik, akarom mondani a mezei állampolgárok nem tudták.

Eddig.

Eddig a prolik összevissza hittek mindent, mondjuk hogy 60 évesen nyugdíjba mehetnek és hogy ha Magyarország rendelkezik gázmezőkkel, akkor nem kell, hogy a cserearány begyűrűzzön. Ideje már, hogy a Mester hangja megércesedjen a modern technika segítségével és az elmohásodott magyar fülekbe beleordítsa: fizetni fogtok! Pontosabban, hogy a Miniszterelnöki Hivatal mondanivalója megrágva legyen a Mester által és mohába ordítva a köztelevízió által.

Ez nem vicc, elitek, ezen múlik az Ország Sorsa. Nézzétek és remegjetek! Azt tudtátok, hogy a bolognai megállapodás kell ahhoz, hogy külföldre mehessen egy diplomás dolgozni?

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Önnek hogy tetszett KGB?

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Bauer, ennek a bejegyzésnek kommentjeiben ezt írtam:


Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Névtelen said...:
"Mire szamitunk, milyen hatasa lesz a sorozatnak?"

Történhet csoda és kijöhet belőle valami nagy dolog.
Ismervén Tóta W. képességeit, nézeteit és eddigi szövegeinek elfogadottságát, mögé képzelve az egész kavaráshegyet, amit az MTV, a kormány, a MeH és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség jelent, az eredmény minden valószínűség szerint nézhetetlen szar lesz.

Javaslom a nézettségi adatok feljavítását azzal, hogy kötelező előadás keretében vetítik iskolásoknak.

Visszakeresheti később ezt a véleményemet, ha tévednék.


Szerintem nem tévedtem sokat. Nézhetetlen nem lett, mert a képi világ jó. A szöveg még csak nem is rossz, hanem unalmas. Átüt rajta a kormánypropaganda ráadásul.

Úgy sejtem, ez a sorozat nem fogja megváltani ezt a kurvaországot.

Ferenczy A. Szidónia írta...

ejnye, nem találom azt a videót/írást, amit a Mester egy gyenge pillanatában még a zindexen produkált valamelyik szilveszter alkalmából. kicsit olyan délamerikai junta-tábornok imázs játszik benne, és az a fő mondanivaló, hogy minden más lesz, mosolynak vége. nem lelem seholse.
hátha itten emlékszik valaki erre.

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Szidónia, nem akart maga blogolni egykoron?
Nem muszáj, csak úgy kérdezem. :-)
Amúgy ilyen részletek ugranak be, hogy "Worluk büntet", de a Google nem mondott semmi értelmeset. Worluk.hu?

Ferenczy A. Szidónia írta...

Akarnék én, nagyon is, Bertalan drága. Isten bizony (miket írok?!) már megnyálaztam a tintacerka végit, hogy a magvas gondolatokat odakanyarintsam egy üresen heverő sajtpapírra.
no, ekkor ütött be az áramszünet, minek hatására a rohadt UPS szirénázni kezdett, ezért mérgemben kikapcsoltam. hiába, hajnal fél egykor a család nem tolerálja a riasztót.

Nagyon vártam már a szemetes mesét, hogy legyen alapja az új postnak, és nem tagadom, a videót is emiatt kutatom.
De semmiképpen nem aggódom, holnap is lesz magyar rémmese, amin majd lehet tovább dolgozni.

addig is maradok tisztelettel,
szidónia

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Amint látja, Szidi drága, a szemetes rémmese eggyel feljebb megtekinthető. Remélem, ettől maga is abbahagyja a szemetelést, ugye?