2007. február 1.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Bocs

Tegnap felmérgesített pár szánalmas tapló a blogban, és kicsit elragadtattam magam, igen, trágárkodtam is, tőlem szokatlan módon, ezért talán elnézitek nekem.
Meg is kellett innom egy üveg 2002-es Merengő Bikavér Superior-t, hogy lenyugodjak.

Tájékozódtam, szerencsére sem az Indexet, sem az itt postoló szellemi elitet nem érdeklik ezek a kis véglények, és meg kell mondanom, nagyon jól esett az a kiállás, amit a blogban tapasztaltam!

Gyerekek, akkorákat fogok írni nektek ezért....de akkorákat, tegnap máris belekezdtem a szent fülzsír c.postba, tervezek egyet Torgyán Józsiról is, lesz Győzike Show, napkelte, gondola, ezoterika, minden lesz, amit csak akartok! (a gyerekgyárosossal kicsit még várok, izé,most nem annyira időszerű).
Addig is leadok egy kötelezőt Gyurcsányról, kicsit benyesünk a szervilizmusnak, mert azt nagyon utálom, egyenesen gyűlölöm, meg független is vagyok.

Visszatérve a tegnapiakhoz, hát, megkönnyeztem pár hozzászólást, lám, nem hulltak terméketlen talajba gondolatkísérleteim csirázó magoncai! Utalok itt a fű-fa-virág diplomás és a 3-4 százalékos elit meghatározásokra, köszönöm, srácok, és köszönöm az éles kritikákat is arról a szerencsétlen ellenblogról, igazatok van, amit nem csökkent, sőt, erősít az a mellékes körülmény, hogy egyikőtök sem olvassa!

1 megjegyzés:

tirpak-admin írta...

lucifer írta...

A szervilizmus egy csúnya dolog, olyat nem szabad csinálni. Ettől független, hogy fos Gyurcsánynak nincs alternatívája és ezekben a nehéz időkben teljes erővel ki kell mögötte állni.
2007. február 1. 9:51
Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Margitka, jól fogy a könyve? Én most nyertem állami pályázatot az enyémre.
2007. február 1. 10:16
Höndör B Margit írta...

A fenét:S a családom már megvette, a gyerek osztálytársai is, az Index rendelt belőle 20-at, kb ennyi.
2007. február 1. 14:42