2007. február 9.

tirpak-admin
Prosztó M. Beléndek: Ember az egyenruha mögött


Namost, fontos néha a dolgok mögé nézni, elbeszélgetni a másikkal. Na jó, a zöldségesekkel és az iszlámista egyetemistákkal nem, de például az erőszakszervezetek tagjaival. Na. Azokkal igen. Jó emberek azok, a ti biztonságotokra, a Köztársaság rendjére vigyáznak.

És ha éppen vérben tapicskolva homlokon kúrnak egy gumidunccsal, gondolj arra, hogy az a rendőr családapa, szerető férj, beszél angolul és ha teljesen normálisan kijön házhoz a füves bulira, meg fog kérni udvariasan, hogy fejezd be a zanzás gajdolást.

Természetesen, ha kimész oda, ahová nem kéne, és tök fölöslegesen, bedőlve az orbáni uszításnak a rend, a konszolidáció, a fejlődés, a liberalizmus és a kapitalizmus ellen teszel, ha utcakövet szedsz fel, gyepet hugyozol, kádárista téveszméket kergetsz, akkor odacsap.

Na jó, a rendszerben bent van az is, hogy kiver egy étterem mosdójából, hörögve, hogy "most megdöglesz, te fideszes kurva", vagy járókeretes nénikét szorít a falhoz viperával a kézben, öt centiről üvöltve az arcába, mint egy barom állat, node, kérem, tömegpszichózis, meg ahol gyalulnak, ott hullik a forgács és különben is, berángatták hétvégén a TV elől.

Ezt minden liberális értelmiségi ÍGY látja, és nem, nem léphet fel ellene. Különben is, ne általánosítsunk. Vannak ilyen emberek, meg amolyanok. Ne általánosítsunk, ugye. Részeges egyetemisták, lusta tanárok, nyálcsorgató gazdák, hálapénzes orvosok, adócsaló vállalkozók, gyerekgyárosok, szarszagú ország, kicsit ideges rendőrök. Most ezt hagyjuk, mert kezdek kicsit ellentmondásba kerülni önmagammal, de ez ekkora intellektussal is előfordulhat péntek délben.

Kéremszépen, amúgy sincs bizonyíték arra, hogy ki gyújtotta fel a Reichstagot.

Referring to pöcegödör, you know.
*nudge, nudge*
A képen Pis Tike el Kovach iszlámista terrorista zöldséges kisfia látható, miután mellbe találta egy angolul is beszélő rendőr gumilövedékkel.

Nincsenek megjegyzések: