2007. február 14.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Nincs cím.

Ma leadtam a kötelezőt erről a lövöldözésről a lehetséges forgatókönyveket előadva, ennyi. Szabin vagyok, örüljetek, hogy írtam. Persze, hogy mindenhol már rég megírták ugyanezt, na és?
Sajnos az egyetlen helyes, a saját teóriámat az Index nem engedte megjelentetni a magányos iszlám zöldséges elkövetőről, de nagy ravaszul azért így is célozgattam ám rá!
Remélem észrevettétek, elitek!

Most hagyjatok pihenni.

Ha megjövök, majd írok valamit a cigányokról, már régen volt téma, addig olvasgassátok ezt:

„az a baj, hogy ugyanezek az emberek, akik most Évit és Szabolcsot megkoronázták, akik ott ordibáltak a helyszínen, mínusz öt fokban, akik százezreket adnak valamelyik bukott lakó személyes tárgyaiért... igen, az a bajom, hogy a parlamenti választásokon ezeknek a szava ugyanannyit ér, mint mondjuk az enyém vagy azoké az okos, cinikus profiké, akik minderre a hülyeségre rávették őket. Pedig nyilvánvaló, hogy alkalmatlanok nemhogy a köztársaság, de a saját háztartásuk állapotának felfogására is.
Régóta morgolódok magamban arról, hogy be kellene vezetni a szellemi cenzust Magyarországon, sőt világszerte. Ne szavazhasson mindenki. Tessék előbb kitölteni egy egyszerű kis tesztet, és majd ha a kedves állampolgár bebizonyította, hogy fel tud sorolni négy szomszédos államot, és tisztában van azzal, hogy melyik földrészen van Brüsszel, akkor mehet ikszelni. Addig meg nem. Talán nem véletlen, hogy a kisgyerekek nem szavazhatnak. Sőt, a kisgyerekek általában nem is telefonálhatnak, hogy ne tetézzék az apjuk okozta károkat, aki éppen a huszadik voksát adja le Pongóra, nemzetvédelmi buzgalomból. Autót is csak az vezethet, aki számot adott a felkészültségéről - ugyan ne rángassák már az ország kormánykerekét az analfabéták, és ne nekik illegessék magukat a vezetni vágyók.”

Nincsenek megjegyzések: