2007. február 5.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Ballábas post

Az a néhány tirpák a blogomon, ma pofát befogni van. Bal lábbal keltem fel. Hát ebben a szánalmas országban semmi nem működik? Már teljesen rácuppantam a kordon témára, lelepleztem Orbánt, amint a Oszama bin Ladennel, a CIA-val és Ekrem Kemállal összeesküvésben a békés többségre tör, készen volt néhány napnyi post a blogra, amikor becsapott a villám. Ez itt performance-ol, bohócot csinál a kétkezi megmondóemberekből, miatta kell szemétre vágnom a kész cikkeimet? Pedig olyan jól megmagyaráztam, hogy Orbán bipoláris személyiségzavara az oka a magyar politika válságának és egyben a jobboldali re-form-al-ter-na-tí-va hiányának, erre tessék, szarrá ment az egész.

Kibaszta a biztosítékot a dolog, ezt most a nem totál idiótáknak mondom. Postnak viszont kell lenni. Először azt gondoltam, arról a nagyon érdekes könyvről fogok írni, amiben Hitler fekete lovagrendjét boncolgatják, hát az egy nagyon izgalmas alternatíva a vallás nélküli konzervativizmusra. De minek, a sok tapló úgyis félreértené, a felsőbbrendű tanítás gyöngyeit nem vetem a disznók elé. Aztán a meséskönyvemen kezdtem dolgozni, a Viktor törpe Fosországban címűn, de magakadtam a gonosz Viktor törpe és a jóságos Feri óriás tréfás találóskérdés-versenyén. Baszod, ma semmi se sikerül.

Aztán jött a flash. Második kedvenc témámat, a vallást tematizálom most a sok hülye hitbogaras arcába, hadd köpködjenek. Tudjátok az APEH-et leleplező postomból, hogy én oknyomozó riporterként is brillírozok. A múltkori eset a Bakáts téren felkeltette a kíváncsiságomat és megnéztem magamnak azt a templomot még egyszer.

Elitkéim, kurva nagy baj van! Egy újonnan felbukkant, erőszakos kis szekta kezdte nyújtogatni a csápjait és nem csak a Bakáts téren épített templomot, hanem szerte a városban, a bazilikájuk az egész belvárosban látszik! Nem fogjátok elhinni, mit prédikálnak ezek. A szeretetet. Behalok, ezek azt akarják nektek bemagyarázni, hogy ha nem vágom pofán az ellenségemet annyira, hogy orra vére a falra fröccsenjen, akkor bármi jobb lesz. Baszod, miből fogok élni, ha nem írhatok lankadatlan intenzitással arról, mennyire gyűlölöm a Magyar Nemzetet és a Hír TV-t? Nektek is elcseszik ezek a buzgómókusok ám a napotokat, ha nem lesz meg az öt perc gyűlöletetek Orbán ellen!

Ezek a kártékony kis pondrók az európai civilizáció alapjait furkálják. Konkrétan az én szabadságomat is fenyegetik, hiszen milyenmá az, hogy esetleg valaki pofán nyom azért, amit én itt a fospumpámmal művelek, mivel ezek a szeretetlovagok megakadályozzák az elitet a Sherman tankok bevetésében, ha bárki pampogni mer a napi gyűlöletgyakorlataim ellen? Nem kérdés, ezeket meg kell állítani. Ez az elit dolga és ezért veszem ezt a témát minden másnap elő.
Feltéve, ha nem jut eszembe valami Orbánról és a hugyosforradalmárairól.

1 megjegyzés:

tirpak-admin írta...

Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Mi a picsa van, megint nem megy a Mester blogja? Ha rájövök, ki szabotál itt, nem lesz pardon! Naponta fogom anyázásaimba foglalni, úgyhogy csipkedjétek magatokat, geek-ek!
2007. február 5. 11:25
Kovátsch Gamma Bertalan írta...

Oknyomozás kapcsán: ha látja valaki ennek a kis szektának egy újabb templomát, jelentse fel nálam! Felgöngyölítjük a szemétládákat.
2007. február 5. 11:26
Höndör B Margit írta...

Magam alatt vagyok.
Egész délelőtt nem tudtam olvasni a Mester blogját!
Étvágyam sincs!
2007. február 5. 13:07
margittevagyazisten írta...

Margit!
Kérdésem lenne!
Kit kell jobban imádni?
Téged vagy a Mestert?
2007. február 5. 13:32
gasztropuccs írta...

Egy kis nyulat burgundi mártásban, Margit?

Majd az meghozza az étvágyát.

Pálinkát is próbálhat, kizárólag az agárdiaktól.

Természetesen.
2007. február 5. 13:34