2007. február 13.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: A tematizálás nehézségei

Hányadékok vagytok.

Ti ott.

Mind.

Ez a gondolat akkor hasított belém fájdalmasan, amikor az Index statisztikáit nézegettem. Ti állatok! Megint Kelemen Anna műanyag dudái kerültek a lista élére és nem az én nagy gonddal megírt blogbejegyzéseim! Hát mi a fasznak szórom itt intellektusom igazgyöngyeit közétek, hogy helyettem egy szőke, ámde a médiához annál jobban értő aktmodell aktuális provokációit olvasgassátok?

Hát idefigyeljetek, taplók!

Évek óta küzdök itt veletek. Azóta, hogy meséltek nekem a civilizációk harcáról és megtetszett Bush elnök iszlamofasiszta beszólása, azóta próbálom az agyatokba verni az igazságot. Ti azonban csesztek arra, hogy más, alacsonyabb rendű civilizációk törnek a szabadságotokra, pontosabban az enyémre, hogy nagy nyilvánosság előtt anyázhassak valamit, ami nekik szent. Jó, mondtam, itt ebben a bulvárújságban talán nem jön át az üzi, hát megbeszéltem a haverokkal, hogy ők is írnak. De ti sűrű tömött sorokban nem mentek el olvasni Laci és Miklós blogját, ahol megtudhattátok volna a tutit. Pedig ők aztán igazán elit véleményformálók, együtt pershingrakétáztunk velük a suliban. Buuuum, Berlinnnek annyi! Buuuum, most jön Kijev. Buuuum, egy SS-20 eltalálta Brüsszelt. Nem kár értük, aki gyenge, az vesszen.

Nehogy azt higgyétek, hogy megússzátok, birkák.

Leckefelmondás lesz, meg ismétlés. Ha kell, naponta fogjátok ismételgetni, hogy kapitalizmus az jó, de csak akkor, ha a gyengék pusztulnak, mert a darwini kiválasztódásról szól az egész, a demokrácia jó, de csak akkor, ha az alacsonyabb rendűek nem szólhatnak be, az erőt pedig
korlátlanul be lehet vetni jó ügy érdekében.

Mielőtt megkérdeznétek, Orbán szájába fospumpát nyomni, az jó ügy.

Emésszétek ezt, férgek és mire visszajövök, mondjátok fel szorgosan. Lesz néhány változtatás a kommenteléssel kapcsolatban, ezt nem fenyegetésképpen mondom.

Addig is, hányok rátok. Lássuk, ki nyalja fel.

Nincsenek megjegyzések: