2007. február 24.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Habemus papam!


Basszátok meg, sutba dobom az elveimet és hétvégén is van post. Elitek, közmondásos függetlenségünket félretéve kurjantsuk együtt: habemus papam! Mindegy mit jelent, ez most nem fontos. Elég az hozzá, hogy bejött, végre, szinte már izgultam, hogy az a sok kretén szocialista elszúrja, még azt gondolják, hogy ők valakik, hogy ők egy párt, akire sok-sok ember szavaz, amikor az igazság az, hogy trockista, izzadságbűzös prolik mind, csak egy ember ér ott valamit, az én atyai jó barátom, Gyurcsány Feri. Ez a Feri jó fej, még az én Nagy Imrével kapcsolatos véleményemet is hogy a magáévá tette.

Egy kicsit leizzadtam, a prolik elszúrják-e, eközben egy kis listát csináltam.

Szeretjük:
Ferit, ... szóval a Ferit.

Nem szeretjük:
Szili Katalint, Horn Gyulát, Szekeres Imrét, a társadalompolitikai tagozatot, Kiss Pétert, Hiller Istvánt, Pelczné Gáll Ildikót, Mikola Istvánt ... most hirtelen több nem jut eszembe.

Na, ezekből a seggarcokból mind nem lett elnök. Naná, hogy pezsgőt bontottam.

Jobb lett volna, ha Feri teljhatalmat kap, mert a hatalmat úgy általában szeretem, vannak népek, akik csak az erőből értenek. Mondjuk ez a nép is csak a korbácsból ért, én úgy megragadnám azt a korbácsot, de úgy ... Hát a teljhatalom nem jön össze. A faszom tudja miért, Orbánnak, annak a fospumpának összejött, azt' nem is választották meg. Ferit megválasztották, mert ő azt mondta, nem akar teljhatalmat, erre puff, nem kapja meg. Ilyen szánalmas, alvadt ország ez, hogy fulladna a hányásába.

Demokrácia meg minden. Meddig kell az elitnek színészkednie ennek a sok aljanépnek?

Nincsenek megjegyzések: