2007. február 19.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Heti kvíz

Szűrni kell az idelátogatók tömegét!

Ki kell vágnunk a blogról a suttyó birkákat, és meg kell alapítanunk a Tirpák Elitek Tótabarát Überfasza Klubját (TETÜK)! Amúgy is régen készültem már egy ilyen találós kérdéses izére, most majd jól lebőgtök, álelitek!

Mai találós kérdés tehát:
Két, méltán népszerű publicista, Bencsik András és a MESTER írásaiból közlünk szemelvényeket. Feladat: megállapítani, melyiket ki írta.
Az ne is álmodozzon TETÜK tagságról, aki nem hibátlan eredményt produkál!

1. "járványügyi szempontból azonban még nekik is üdvözölniük kellene a döntést, hiszen ha példának okáért egyik-másik ....országgyűlési képviselőre tekintenek, maguk is elszörnyedve kell lássák a súlyos kór végzetes következményeit. Nem szeretnénk itt neveket mondani, de .... kétségbeesett kísérlete a kór látható jeleinek leplezésére, avagy .... egyre értelmetlenebb dörmögése, ..... kissé már eszelősnek tetsző kacaja sok mindent elárul. Ha pedig a .......... képviselőire pillantanak, akkor bizony már a zombisodás előrehaladott jeleit is látniuk kell. "

2."hol és hogyan siklott félre a .... Hogy miképp írt felül mindenféle realitást és racionalitást az, amit ..... bomló agyában makognak a manók... A külpolitikai tébolyt egyébként megkísérelte helyretolni ....is. Persze ő ideológiailag képzetlen, nem tartja szem előtt, hogy legalább ezen a téren kielégítse a........egy részének antiszemitizmusra és diktatúranyalogatásra irányuló vágyait.......Az intézményesült szürreális ostobaság, az vált tarthatatlanná. A permanens kampány permanens butaságot szült."

A kipontozott részek helyes kitöltéséért bónuszpontok járnak!

Hibás megoldások beküldőit IP cím alaján azonosítjuk és Prosztó még ma felkeresi őket egy kis elbeszélgetésre!

Nincsenek megjegyzések: