2007. március 8.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Fehér farok

Orbán egy fasz. Ezt mindjárt ideírom az elejére, mert ezzel a nímanddal nem kívánok a továbbiakban foglalkozni. Elég baj, hogy a webkettes szemét ideömlik erre a korábban hej, de exkluzív szupersztrádára, ahol kódolástól megfáradt geek-ek és a modernitás felé orientálódott humán értelmiségiek cseréltek HTML tag-eket az FTP kliens mindent besugárzó jótékony fénye mellett, minden hülyével én se foglalkozhatok.

Ma csakis az újságírás műhelytitkairól lesz szó, persze az előadást ennek a zártkörű elitklub tagjainak tartom. Elitek, tudjátok mennyi követelménynek kell megfelelnie egy cikknek? Ha nem tetszik Szaszj bloggernek, akkor mindjárt ír egy levelet és a faszomnak van kedve a levelesládámat takarítani, inkább küldök neki öt linket. Sokkal jobb, ha mindjárt tetszik a cikk mindenkinek.

Van itt egy rég bevált módszer, úgy hívják, hogy vörös farok. Nekem semmi bajom azzal a színnel, csak mindig a büdös prolik és a komcsik jutnak az eszembe róla. Át kellene festeni új idők új dalai szerint, mondjuk fehérre. Az már modern lenne, megfelelne egy modern, városlakó, marihuána-szívó, Orbán-utáló, satöbbi értelmiségi kívánalmainak. Ez egy modern farok, nem vörös hanem fehér, még hogy döcögős és bumfordi, hülye ez a Ráczkevei Ágnes, itt a link újra, ezt kell utálni. Döcögős és bumfordi akkor, ha nem egy Mester hajtja végre, ha egy wannabe szerencsétlenkedik, akkor! Egy artista azonban nem böszménkedik, hanem finom kézmozgással illeszti a farkat egy leendő jobboldali pártról szóló cikk végére.

"Végül felvillan a szegény pici párt előtt álló újabb akadály: ha odacsődül is az összes briliáns elme, és együtt megálmodják a normális jobboldal programját - akkor annak a csodának az lesz a vége, hogy a program igen hasonlítani fog arra, amit most csinál az úgynevezett Szocialista Párt."

Ecce Mester! Boruljatok le és csodáljátok!

Nincsenek megjegyzések: