2007. március 27.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Orbán

Minek a felesleges beszéd? A FosBlog egyik állócsillagát, az Orbán-rovat vezetőjének írását olvashatják a Köztársaságra leselkedő veszélyekről. Nyomjad, Józsi!

A Köztársaság Orbán miatt van veszélyben, ez a közelmúlt eseményeinek tükrében már csak a legeltökéltebb hívek próbálhatják - sikertelenül - tagadni. Felhőtlenül örülhetnénk, hogy Antall József könyveit végre kiadják németül, ha nem tudnánk, hogy ezt az egész hazánknak lökést adó tettet Orbán Viktor próbálta megakadályozni. Miért fáj Orbánnak a könyvkiadás? Orbán azt mondta március 15.-i beszédében, hogy nem tűrjük el, hogy vesztessé nyilvánítsák a magyarokat. Amikor ezt a német nyelvű könyvet gáncsolta, Orbán vesztessé akart tenni mindannyiunkat. És megteheti, mert a manipulált Orbán-fanatikusok mindent lenyelnek. Orbán azonban most túlfeszítette a húrt. Mondom, miért fogott mellé Orbán.

Orbán attól se retten vissza, hogy álságosan vádaskodjék. Orbán nagy hibát követett el, hogy belekötött a kormányszóvivőbe. Orbán annyira paranoiásan utálja a kormányt, hogy már beszélni se tud. Képzeljék, egy bukott miniszterelnök, egy Orbán elfelejt beszélni. Ennek csak egyetlen oka lehet, Orbán féktelen hatalomvágya, hogy a botránypolitizálás fenntartásával megakadályozza a valódi problémák megoldását. Micsoda lebukás, saját szavaiba gabalyodott Orbán, hiszen március 15.-én még nem akarta eltűrni, hogy vesztesnek nyilvánítsák a magyar népet, most meg azt akarja, hogy vesztesek legyünk. Vajon épeszű-e még Orbán?

Végre ki kell mondani: Orbán bolond. Korábban csak kretén volt, mostanra azonban nyilvánvalóan megbomlott Orbán elméje. Épeszű ember nem kémkedne Szilvásy után, ahogy Orbán teszi. Orbán esze valószínűleg már korábban elment, amikor a demokrácia utolsó morzsáit is megpróbálta felszámolni, de a folyamat mostanra bontakozott ki a maga teljességében. Ezért nem tűnik fel már Orbánnak, hogy össze-vissza beszél, hogy már nem is tudja, hogy vesztessé vagy győztessé akarja-e tenni Magyarországot. De akinek ez még nem elegendő, az megfigyelheti Orbán elméjének teljes széthullását abban is, ahogy teljesen alaptalan vádakkal illette Rytkó Emíliát. Úgy látszik, Orbánnak mindegy, hogy Rytkó vagy Ficzere, de vajon a szegény agymosott hívek miért nem látják az igazságot? Erre csak egy magyarázat lehet: Orbán sötét mágiával hipnotizálja őket.

Bizonyíték van bőven Orbán sötét mágiával való kapcsolatáról. Csak a megbabonázott Orbán-zombinak nem tűnt fel az eset, amikor Gyurcsány sajnálattal vette tudomásul Demcsák Zsuzsa visszalépését. Mi más késztethette volna Demcsák visszalépését, ha nem Orbán ördögi praktikái?

Orbán veszélyes a társadalomra. Az első számú közellenséget Orbán Viktornak hívják. Az Orbán-őrület az egész társadalmat fenyegeti. Ez ellen csak az "Orbán" szó minél gyakoribb leírásával lehet védekezni, az megtöri a varázst. Orbán! Orbán, Orbán! Orbán, Orbán, Orbán!

Kattintson, ha többet akar tudni!

Nincsenek megjegyzések: