2007. március 28.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Felvételi szabályzat liberálisoknak

Kedves olvasóink, az élet tele van kellemetlen meglepetésekkel. Magyarországon teljesen téves kép él arról, mi a liberalizmus, de kíméletlen őszinteségű megmondóemberünk, László, éjt nappallá téve küzd a téves beidegződések megváltoztatásáért. Támogassák hadjáratában ezen cikk elolvasásával.

Liberális, azt mindenki mondhatja (tekerj le a Liberális pártot? Ezeknek? bejegyzésig). Mondja is boldog-boldogtalan. Azt hiszik, hogy egy kis szólásszabadság, egy kis emberi jogok és máris liberális valaki. Hát nem, kedves olvasóim. Ne legyetek olyan seggfejek, mint amilyenné Soros György lett újabban (tekerj le a Jó napot, tárgyalni jöttünk, ide lőjenek bejegyzésig). A liberális nem azt jelenti. Majd én megmondom, mit jelent.

  • Szereted a kapitalizmust? De úgy igazán, a legszabadabb formájában, szívből? Ne hadoválj, nézz magadba! Amikor azt olvasod, hogy a nemzetközi emisszió-kereskedelmi rendszer nem egyszerűen nem működik, hanem szegényebb országok farmereit teszi beteggé és pénzügyileg tönkre, akkor is megvonod a vállad, hogy nem nyerhet mindenki? Ez nagyon fontos kérdés, ne menj tovább, amíg nem válaszoltál! Ne feledd: nem csak vállat kell vonnod, hanem utána nyugodtan is kell aludnod. Kiállod a próbát?
  • Na jó, a kapitalizmust szereted, vegytiszta formában is. Most egy nehezebb kérdés jön. Mit gondolsz a gondoskodó államról? Ne a gazdasági öngondoskodásról beszéljünk, hanem arról a perverzióról, hogy a nem fizető gyereke is kap oktatást (szerencsére már nem mindenhol) és egészségügyi ellátást. Át tudsz lépni egy beteg hajléktalanon? Vigyázz, megnézem, puha-e az orrod! Na, kiállod a próbát?
  • Biztos, hogy elfelejtettél már mindent a nemzetről és a szociáldemokráciáról? Hadd teszteljelek! Most azt mondom: nemzet! Háhá, valami csillant a szemedben! Te is fertőzött vagy, nem igazán liberális! Na jó, ezen lehet még dolgozni, jöhet a végső teszt.
  • Azt mondom neked: környezetvédelem! Lássuk, mire gondolsz? Netán, netán valami pozitív dologra, például környezettudatos befektetésre? Megvagy, megfogtalak! Lebuktál, te álliberális! A Zöld Egyházra kell gondolni és arra, hogy a környezetvédelem állami beavatkozást, antikapitalista törvénykezést és fogyasztáskontrollt jelent! Arra kell gondolni, hogy a környezetvédők minden ellen vannak, ami szent egy liberálisnak! A fospumpára kell gondolni, amit a greenpeace-es köcsögök szorongatnak! Arra kell gondolni! Takarodj a szemem elől, te beszivárgó, te liberalizmus meggyalázója, te agymosott ... szociáldemokrata!
Hú, felidegesítettem magam. Van remény ilyen tagsággal? Hát ilyen tagsággal nem. Csak a vezetőségben bízhatok, Fodor/Kóka csak nem ilyenek. Ha már a nép ilyen birka, legalább a szűk elit tudja, hol van az igazság.

Kattintson, ha többet akar tudni (és tekerjen a Liberális pártot? Ezeknek? bejegyzéshez)

Nincsenek megjegyzések: