2007. március 22.

tirpak-admin
Kovátsch Gamma Bertalan: Botrányos idézetek


Elitek! Ti, akik itt, ezen a blogon menedéket találtatok a kint tomboló nívótlanságtól és politikai elvakultságtól, talán nem is tudjátok, mik mennek. Nektek szerencsétek van így naponta százezren, de mi van a maradék 9.9 millióval? Hát ők olyan Sötét Erők játékszereivé váltak, melyeket elmétek befogni sem képes.

Politikailag vannak manipulálva gátlástalan újságírók által.

Odáig fajult a helyzet, hogy drága cimborám, akinek weblapjáról már annyi jót írtam a hányásba fulladás kapcsán, így borítja ki a szennyest: "A "független" publicista valójában pártberkekbe bejáratos, belső infókat szelektíven kezelő megmondóember." Hittétek volna? Botrányos. Azt terjeszti magáról, hogy ő aztán marhára független, közben bagzó macskaként vonyít a politikai megbízó kegyeit keresve.

Ti, ennek a blognak szerencsés olvasói, azt se tudjátok, hogy ilyesmi létezik. Máshol! Máshol tombol a manipuláció! Csak így név nélkül néhány ijesztő példa. Ez a kis pöcs bértollnok Gyurcsány blogjának olvasására bíztatja az olvasóit.

"Gyurcsány Ferencnek további kitartó blogolást kívánok, valamint több és cinikusabb olvasót, ezúton."

Jó mélyre nyalt, az tuti. Vagy itt egy másik, aki immár sokaszorra nem átall beleszólni egy kormánypárt belügyeibe és megjósolja a párt leendő elnökét.

"Bár egyáltalán nem biztos, hogy Kóka János 2010 után egy parlamenti párt elnöke lesz, de hogy most ő a befutó, az eldőlni látszik."

De ez még semmi ahhoz a magáról megfeledkezett propagandistához képest, aki a választási kampányban mellszélességgel áll ki az egyik jelölt mellett.

"Teokraták, royalisták, húszéves rémálmok álmodói, roggyant elmék, akiknek világképe nem politika, hanem pszichózis. ... Ha ez itt a demokrácia és valami más, autoriter, restriktív, szakrálisan - tehát irracionálisan - legitimált rendszer társadalmi vitája volt, és ebben a felállásban a demokráciát abszolút értéknek tekintjük, akkor az érdemi vitát, ha lett volna olyan, megnyerte Gyurcsány."

Hát ilyenek is vannak. Na nem itt. Itt függetlenség van és őszinte, kőkemény megmondás.

Nincsenek megjegyzések: