2007. március 19.

tirpak-admin
Höndör B Margit: Megkésve egy kicsit, de!

Tegnap akkora katarzisom volt, hogy még mindig a hatása alatt állok, először is az éj leple alatt inkognitóban becsöngettem a Mesterhez, hogy végre szemtől szembe is láthassam, mert KGB újabb postjában megint annyira hasonlított az Árpi a Billege Józsira,( aki egy kis görcs fasz, de a sunyi fajtából ám!), egyszerűen bizonyságot kellett szereznem, és meg is kaptam, + százezer forintot egy borítékban, Csak úgy a kezembe nyomta, egy hang nélkül, mielőtt becsukta az ajtót, hát, ilyen nagyvonalú ember ő, kérem! Teljesen feldobódtam, ráadásul sikerült elkerülnöm egy rosszarcú zöldséges különítményt a lépcsőfordulóban, nagayon elszántnak látszódtak, észrevették, hogy ezek egyre többen vannak a városban?
Na mindegy, visszatérve a felvételre, igen, ez Árpi, érces hang, megnyerő vonások, lenyűgöző mosoly, hát ezt teszi a jó társaság, a megfelelő környezet, meg kell választani azért, hogy milyen műsorban nyilatkozik az ember,. és a Mester megválasztotta, ezzel egy jókora fricskát nyomva bele a sok tahóállat pofájának a közepébe, Napkelte, igen, ahol egy független, mérvadó, hozzáértő véleményformáló skrupulusok nélkül szerepelhet, lévén a műsor maga garancia a színvonalra.
És igen, egészen más volt a hangulata is ennek a beszélgetésnek, kérem, egy boldog kis közösség tagja ez az Árpi, azok a bájos incselkedések, azok a fergeteges élcek, a hülyesuttyómásikak lealázása, olyan melegség költözött a szívembe, mikor néztem, azt figyelték, hogy a Mester mindig tudja, hogy kibe lehet büntetlenül belerúgni, és abba minden fenntartás nélkül bele is rúg? Szeretem ezt a határozottságot benne, és külön örömmel töltött el a boldog egyetértés a vezető riporter úrral, aki, ne kerteljünk, a magyar televíziózás egyik emblematikus figurája, és, ha nem lenne a Mester, bátran kijelenthetnénk, hogy a legjobb példája a megingathatatlan tárgyilagosságnak, de a Mestert persze senki sem tudja űberolni. Hallottam is pletykákat intellektüel körökből, hogy felkérték az Árpit már egy filmre is, Koltai Gábor fogja rendezni, az lesz a címe: A Blogger, valami olyasmiről fog szólni, hogy jönnek a semjének, de a Blogger összefogja az ufókat az univerzális fospumpájukkal, és végső csapást mérnek a narancskábulatban vergődő iszlámokra, Orbán Viktort állítólag Woody Allen fogja alakítani. Na mindegy, várjuk ki a végét, a lényeg az, hogy mindenki reszket, ha meglátja a Mestert, a hangjától pedig egyenesen irtóznak, és ez érthető is, most már csak azt várom, hogy írjon végre valamit a blogjába, ne csak a régi cikkeiből ollózgasson, mint ma, esetleg arról, hogy Áder egy baromarcú, az már régen volt, vagy célozgathatna kicsit arra, hogy Orbán női fehérneműt hord, mittomén.

Nincsenek megjegyzések: