2007. március 24.

tirpak-admin
Hot&Tóta A. Lajos: Kedves Nézőink!


Üdvözöljük Önöket a képernyők előtt, kicsiket és nagyokat egyaránt. Mivel a FosBlog hamarosan megújult műsorstruktúrával jelentkezik, engedjék meg, hogy felhasználjuk ennek apropóját néhány közérdekű bejelentésre. Kezdjük a legfontosabbal:

Önök nincsenek egyedül!

A Google Analytics legfrissebb statisztikái szerint, adásunkat immár 42 országból követik. Olyan távoli helyekről is kitüntetnek bennünket megtisztelő érdeklődésükkel, mint pl. a Fülöp-szigetek, Peru, Malaysia vagy Ausztrália. Rendszeres olvasóinknak számítanak a Kínából és Indiából bejelentkező, az egy és oszthatatlan igazság egyedül helyes interpretálását szomjúhozó, közügyeink iránt roppant érdeklődést tanúsító látogatóink. Ezúton is köszöntjük őket. Magyarország és Nyugat-Európa leigázását követően befolyásunkat sikerült kiterjeszteni Skandináviára és a Mediterráneumra is. Spanyolhoni és portugáliai olvasóink rendszeres visszatérése határtalan örömmel tölt el bennünket, de hasonlóan boldogok vagyunk dániai és svédországi látogatóink aktivitása, és a szomszédos országokból érkező, kitüntető figyelem láttán. Szólnunk kell természetesen az angolszász területeken élőkről is: Nagy Britanniából, Kanadából és az USA-ból, sőt, magáról Hawaii-ról is folyamatosan kapjuk a bátorítást, hogy amit csinálunk, az elég ócska hozzá, hogy Önöket is érdekelhesse. Venezuelai, brazíliai, szingapúri és indonéziai olvasóink megtisztelő érdeklődéséért is hálásak lehetünk. Hálásak is vagyunk.

Hazai vizekre evezvén, nem rejthetjük véka alá, hogy Magyarország megyéinek nagyobb részében megvetettük már a lábunkat. A sokezres látogatói listát felsorolni természetesen képtelenség volna, de engedjék meg, hogy ezúton is köszöntsük bácsalmási, ráckeresztúri, verpeléti, balatongyöröki, subasahegyi, vigántpetendi, kisapaji, totevenyi, és aladármajori olvasóinkat. A fővárosból és a megyeszékhelyekről jelentkező látogatóinktól ezúton kérünk elnézést, hogy őket a Google szerverének kapacitáshiánya miatt csak így, kollektíve említhetjük.

Albloggeri funkciómnál fogva engem ért a megtisztelő felkérés, hogy tudassam a nagyvilággal, hogy mi Önöket egy emberként szeretjük. Egyúttal azt is szeretném elmondani, hogy még jobban szeretnénk Önöket, ha még többen volnának, és még többet kattintgatnának az oldalon. A legjobban pedig azt szeretnénk, ha csak ez az egyetlen oldal létezne az Interneten, ezáltal biztosítva vezető helyünket a közszolgálatiság frontján. Bízunk benne, hogy ez a ma még irreálisnak tűnő cél is megvalósítható lesz a közeljövőben.

Ha már a jövő szóba került, nem titkolhatjuk el, hogy ügyvédeinkkel, marketingszakembereinkkel, médiatervezőinkkel és természetesen hivatásos megmondóembereinkkel történő, időt és energiát nem kímélő egyeztetésink végére kijegecesedett álláspontunk szerint – noha szerkesztőségünk minden tagja továbbra is egy emberként áll ki a Mester mindenek feletti valójának dokumentálása, munkásságának piedesztálra emelése mellett – tehát terveink szerint, a repertoárt szélesítvén egyéb, érdeklődésre méltán számot tartó jelenségek és alkotók hű bemutatása mellett törünk lándzsát. Mindehhez előre is köszönjük további kitartó, megtisztelő figyelmüket. Sőt, örömmel vennénk, ha kommentjeikkel tovább emelnék a FosBlog színvonalát – feltéve, de nem feltétlenül megengedve, hogy ez egyáltalán lehetséges. Az Önök lankadatlan figyelmére és áldozatos tenniakarására is szükségünk van ahhoz, hogy a TETÜK hegemóniája köszöntsön a világra, kedves mindnyájunk jobb közérzete érdekében. Végezetül engedtessék meg, hogy a halhatatlan Főblogger, a társadalmunk egén tündöklő géniusz, a bölcs és tévedhetetlen Höndör B. Margit örökbecsű szavaival búcsúzzunk:

Előre egy szebb, jobb Tirpákbokrétásért!

Nincsenek megjegyzések: